Berk Oktay Yasak Elma’ya mı Katılıyor?

Berk Oktay Yasak Elma’ya mı Katılıyor?
Savaşçı Dizisinin başarılı başrolü Berk Oktay hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Oyuncunun şimdide Yasak Elma’yla anlaştığı iddia edildi.  

Bugün sosyal medya ve dizi kulislerine düşen bir haber bir anda ortalığı karıştırdı ve hatta tabir yerindeyse yangın yerine çevirdi. İddiaya göre Fox Tv’de ekranlara gelen ve Limon Film tarafından hazırlanan bu sezon beşinci sezonuna girecek olan Savaşçı Dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay’ın diziden ayrıldı. Yine iddiaya göre Berk Oktay yine aynı kanalın bir başka dizisi Yasak Elma ile el sıkıştı. Henüz doğrulanmayan ancak kulisleri bir anda hareketlendiren gelişme bir anda Savaşçı Dizisinde neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Bilindiği gibi Savaşçı dizisi geçtiğimiz ay üç yeni bölümüyle ekrana gelmişti. Stok bölümler olan bu bölümlerin bitmesiyle birlikte dizi de tekrar yayın akışından çıkarılmıştı. Savaşçı Dizisinin bu sezon olup olmayacağı ve olacaksa bile ne zaman başlayacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Berk Oktay’ın yasak elma ile el sıkıştığı iddiası doğruysa Savaşçı’da büyük bir kriz var demektir. İşte detaylar!

Berk Oktay Kriz Yarattı!

Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve dört sezon boyunca Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı dizisinin başarılı oyuncusu berk Oktay’ın halen ne zaman çekimlere başlayacağı bilinmeyen Savaşçı’dan ayrıldığı ve Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna dahil oldğu iddia edildi. Daha önceki aylarda da diziden ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen başarılı oyuncunun Savaşçı’nın çekimlerinin başlayacağı iddia edilen 12 Kasım’da sette olmayacağı ve Yasak elma’yla anlaştığı iddia edildi. Bu durumun gerçek olması durumunda sezona geç kalan ve ne zaman başlayacağı bilinmeyen Savaşçı’da Berk Oktay’ın olup olmayacağı da şu an için bir muammaya dönmüş durumda. Bakalım bu konuyla ilgili bir açıklama yapılacak mı yoksa seyirciler her şeyi ekranlarda mı görüp öğrenecekler.

Yasak Elma’da Ayrılık Üstüne Ayrılık!

Fox Tv’nin başarılı dizisi Yasak Elma geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen ayrılık haberleriyle sarsılmıştı. Dört sezondur ekranlarda olan dizide Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakteri dahil dört oyuncu ile yollar ayrılmıştı. İddialar doru ise Berk Oktay’ın katılmasıyla iyice güç kaybeden Yasak elma’da yeni bir karakterle yeni bir hikaye başlayacak demektir. Tabi bu durum seyirciyi de oldukça heyecanlandırmış durumda. Bakalım zaman neler gösterecek?

31-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar