Berk Oktay Yıldız Çağrı çifti coronaya yakalandı!

Berk Oktay Yıldız Çağrı çifti coronaya yakalandı!
Yasak Elma dizisi ile anlaşan Berk Oktay kendisi gibi oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy Kile evlilik planları yapıyordu. Ünlü çiftten kötü haber geldi.

Her geçen gün etkisini artıran corona illeti can yakmaya devam ediyor. Zengin fakir, ünlü ünsüz ayrımı yapmayan covid 19 virüsüne yakalananların her geçen gün sayısı artıyor. Yasak Elma’nın çiçeği burnundaki Berk Oktay ve evlenme aşamasındaki Yıldız Çağrı Atiksoy da Corona'ya yakalandı. Evlilik planlayan ikiliyi şok eden gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

Berk Oktay Yıldız Çağrı çifti coronaya yakalandı!

Savaşçı dizisinden ayrıldıktan sonra Yasak Elma dizisi ile anlaşan Berk Oktay eşinden ayrılmış ve kendisi gibi oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy Kile evlilik planları yapıyordu. Şampiyon dizisindeki performansıyla göz dolduran Yıldız Çağrı Atiksoy yaptığı paylaşımlarla bu ilişkiyi doğrulamıştı. Evlilik hazırlığı yapan çift küresel salgından nasibini aldı. Evlerinde karantinaya alınan oyuncuların tedavileri evde yapılıyor.

Herkes dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor!

Ünlü çiftten gelen kötü haber üzerine magazinciler Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un sağlık durumunu araştırmaya başladı. Neyse ki korkulan olmadı. Corona'ya yakalanan Berk Oktay, sosyal medya hesabından gelişmeleri sıcağı sıcağına aktardı. Ünlü oyuncu paylaşımında sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Bir de uyarı yapan oyuncu coronayı dikkate almamız gerçeğini bir eksz daha hatırlattı. "Hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor"

Fox Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan ve 4. Sezonunda da ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisine Çağatay rolüyle katılan Berk Oktay'ın dizideki babasını Erdal Özyağcılar annesini ise Gülenay Kalkan canlandıracak. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Berrin karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Yıldız Çağrı Atiksoy da son olarak Şampiyon dizisiyle ekranlarda boy göstermişti.

Evlilik sinyali vermişlerdi

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle yazın eşinden ayrılan Berk Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı ‘Seninle tüm dünyamı değiştirmeye hazırım’ mesajıyla Yıldız Çağrı’ya evlilik teklif etmişti. Teklifi değerlendiren Yıldız Çağrı Atiksoy da ‘Bir ömür elini bırakmamaya’ cevabını vererek teklifi kabul etmişti. Canlitv olarak coronaya yakalanan ünlü çiftimize acil şifalar diliyoruz.

Berk Oktay kimdir?

1982'de Ankara doğumlu oyuncu, Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunudur. İstanbul’a gelerek Uğurkan Erez ile çalışan Oktay, Best Model'a katılıp Gelecek Vadeden Model seçildi. Bir süre mankenlik yapan Berk Oktay ünlü markaların reklam yüzü oldu. Bir süre yurt dışında çalışan Berk Oktay, Türkiye'ye döndü. 2008 yılında “Tatlı Bela Fadime” dizisiyle oyunculuğa adım atan oyuncu, Akasya Durağı ve ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle tanınmaya başladı.

11-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar