Beşiktaş-Anadolu Efes basketbol maçı canlı izle!

Beşiktaş-Anadolu Efes basketbol maçı canlı izle!
Beşiktaş - Anadolu Efes basket maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda diyorsanız ve Beşiktaş- Anadolu Efes basketbol maçı canlı izle!

Bir büyük heyecan daha başlıyor. Ülkemizde süper lig futbol maçları kadar olmasa da artık basketbol ligi ilgi görüyor ve maçlar heyecanla takip ediliyor. İşte bunlardan biri daha bu akşam ekranlarda olacak. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi geçen haftaki maçlarla başladı. 2. hafta mücadelesinde büyük çekişmeye aday bir maç bizleri bekliyor. Beşiktaş - Anadolu Efes basket maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda diyorsanız ve Beşiktaş- Anadolu Efes basketbol maçı canlı izlemek için haberimizi okuyun. Şimdi detaylar

Beşiktaş-Anadolu Efes basketbol maçı canlı izle!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi büyük bir çekişmeye sahne olaak. İki güzide takımımız Beşiktaş ve Anadolu Efes 7 Ekim Pazartesi Saat 20:00’da ile karşı karşıya gelecek. İki zorlu ekibin canlı yayında kozlarını paylaşacakları lig karşılaşması basketbolseverleri ekran başına toplayacak. Beşiktaş Anadolu Efes maçı yeni haftada liderliği etkileyecek kritik mücadeleler arasında yer alıyor. Çünkü iki takım da sezona şampiyonluk parolasıyla başladı. Puan kaybına tahammülü olmayan iki takımın 4 periyotluk mücadelesi TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Rekabette 110. Randevuyu kaçırmayın

Dile kolay tam 110. Maça çıkacak iki takım. Şu ana kadar 109 kez karşı karşıya gelen takımların mücadelelerinde Anadolu Efes’in bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Rekanbette Anadolu Efes tam 79 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Beşiktaş yalnızca 30 müsabakayı kazanabildi. Bugünkü maça ev sahipliği yapacak Beşiktaş son 5 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakibi Anadolu Efes son 5 maçında 1 mağlubiyet ve 4 galibiyet elde ederek bu alanda da rakibinden üstün olduğunu gösterdi.

Beşiktaş-Anadolu Efes maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İki ekibi karşı karşıya getirecek mücadele bugün yani 7 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Beşiktaş-Anadolu Efes basketbol maçını canlı olarak izlemek isteyorsanız iki seçeneğiniz var. İster Tivibu Spor 2 ekranlarından isterseniz de TRT Spor üzerinden mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Kısaca Basketbol Süper Ligi

Diğer adıyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligidir. 1966 yılında Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kuruldu. Ülkemizde en üst düzey profesyonel basketbol ligi olan süper ligi aynı zamanda ULEB'e göre Avrupa'nın en zorlu 4. ligidir. 16 takımla oynanan Basketbol Süper Liginde kurulduğu sezondan günümüze kadar toplam 78 takım mücadele etme hakkı elde etti. Günümüzde 5+1 yabancı kontenjanı kuralı uygulandığı süper ligimizde takımlar sınırsız sayıda yabancı ile sözleşme imzalayabilmektedir.

1966-67 sezonunda Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi adı ile kurulan ligin ilk şampiyonu Altınordu Basketbol Takımıdır. Son şampiyon yani 2018-19 sezonu şampiyonu Anadolu Efes Takımıdır. Canlitv platformuolarak her zamanki sloganmızı tekrarlayalım. İyi olan kazansın, kazanan dostluk olsun.

07-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar