Bir Aile Hikayesi Final Yapacak mı? Sürpriz Açıklama!

Bir Aile Hikayesi Final Yapacak mı? Sürpriz Açıklama!
Fox Tv'de cumartesi akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz sezon başlayan Bir Aile Hikayesi ile dedikodular bitmek bilmiyor! Dizi final mi yapacak? Oyuncu Celil Nalçakan açıkladı!

Fox Tv’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden ancak ne yazık ki geçtiğimiz sezon ki başarısından epey uzak olan Bir Aile hikayesi’yle ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Final yapacağı söylentileri ayyuka çıkan diziyle ilgili yapım şirketi ve kanaldan sağlıklı bir açıklama yapılmazken her hafta bitti bitiyor söylentileri de hem seyirciyi hem de dizi çalışanlarını yormuş durumda. Bu durumda en kısa sürede yetkili birilerinin sağlıklı bir açıklama yapması herkesin iyiliğine olacak gibi görünürken şaşırtan bir açıklama da dizinin oyuncularından Celil Nalçakan’dan geldi. Oyuncu Celil Nalçakan’ın açıklaması ve detaylar haberimizde.

Bitti… Bitiyor… Bitecek… Bitebilir… Belki de Bitti…

Fox Tv’nin Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi ile dedikodular bir türlü son bulmuyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’in paylaştığı dizi seyirci tarafından oldukça sevilmişti. Ancak bu sezonun başıyla birlikte kan kaybetmeye başlayan ve reytinglerde gerilerde yer alan Bir Aile Hikayesi ile cadı kazanı da kaynamaya başladı. Dizinin Show Tv’de yayınlanmaya başlayan Kuzey Yıldızı adlı dizinin gerisinde kalması ve maliyetinin yüksek olduğu bahanesini gösteren kanalın diziyi bitirme kararı aldığı kulislerde konuşulurken dizinin önümüzdeki birkaç hafta içinde final yapacağı söylentileri de arttı. 20. Bölümde final yapacağı iddia edilen diziyle ilgili şaşırtan bir açıklama da dizinin oyuncularından Celil Nalçakan’dan geldi. İşte o açıklama!

Bizde Kesin Bilgi Yok! Böyle Bir Şey Ola da Bilir, Olmaya da Bilir!

Fox Tv’nin Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Bir Aile Hikayesi 16. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken dizinin final yapıp yapmayacağı da tam bir muammaya dönmüş durumda. Ne kanal, ne de yapım firmasının konuyla ilgili bir açıklama yaptığı diziyle ilgili hemen herkes de konuşmaya başlamış durumda. Dizi bitecek mi bitmeyecek mi derken son açıklama dizininin başarılı oyuncusu Celil Nalçakan’dan geldi.

Nalçakan kendisine sorulan bir soru üzerine “Vallahi ben de sizin kadar hakimim bu hususa. Bilmiyorum, yani biz işimizi yapmaya endeksliyiz. Gayet de mutluyuz yaparken ama mukadderat. Böyle bir şey ola da bilir, olmaya da bilir. Ama bizde kesin bir bilgi yok” açıklamasını yaparak dizinin bitecek söylentilerini bir anlamda yalanlamış oldu.

06-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar