Yasak Elma dizisi Sibel (Burcu Karakaya) kimdir?

Yasak Elma dizisi Sibel (Burcu Karakaya) kimdir?
Burcu Karakaya, Sibel karakteriyle, FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisine dahil oldu. Yasak Elma dizisi Sibel (Burcu Karakaya) kimdir?

İkinci sezonuyla FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Burcu Karaya, Sibel karakteriyle Yasak Elma dizisine katılan isim oldu. Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Burcu Karakaya kimdir? Burcu Karakaya'nın oyunculuk kariyerinden kesitler. 

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, İlber Kaboğlu ve Lal Uzun gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisinde bundan böyle Burcu Karakaya da rol alacak. Burcu Karakaya, Yasak Elma dizisinde Sibel karakterine can verecek. Diziye dahil olan Sibel karakteriyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

Yasak Elma dizisi Sibel (Burcu Karakaya) kimdir?

Burcu Karakaya, 8 Haziran 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır.

Aldığı oyunculuk eğitimlerinin akabinde Evy Baby, Bingo, Folkart, Papia ve Turkcell gibi önemli markaların reklam filmlerinde rol almaya başladı. İlk kez, 2004 ile 2006 yılları arasında Kanal D'den ekrana gelen Haziran Gecesi dizisinde Özcan Deniz, Naz Elmas ve Nebahat Çehre gibi isimlerle birlikte rol aldı. 2007 yılında, yine bir Kanal D dizisi olan Elveda Derken'de rol aldı. 2008 yılında, TRT 1 dizisi İpsiz Recep'te rol aldı. Kariyeri 2010 yılında rol aldığı, FOX TV'den ekrana gelen Kirli Beyaz ve Star TV'den ekrana gelen Maskeli Balo dizileriyle devam etti. 2011 yılında Kanal D'nin ekrana getirdiği Yıllar Sonra ve Kadir İnanır'ın başrolde yer aldığı Star TV dizisi İzmir Çetesi'nde rol aldı. 2013 yılında ATV'den izleyicisine ulaşan Tozlu Yollar dizisinde rol aldı. 2015 yılında ATV'den ekrana gelen Aşk Zamanı ve TRT 1'den ekrana gelen Milat dizilerinde rol aldı. 2016 yılında Kanal D'den ekrana gelen Hayatımın Aşkı dizisinde rol almıştı. Burcu Karakaya, şimdi de FOX TV'den ekrana gelen ve oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisine katıldı. Burcu Karakaya, Yasak Elma dizisinde Sibel karakterine can verecek.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler