Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı canlı izle

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı canlı izle
Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanacak Beşiktaş - Sporting Lizbon maçını full HD ve online izlemek için detaylar.

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, grubundaki 3. maçta Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk 2 maçında Borussia Dortmund ve Ajax tarafından mağlup edilen 2 ekip bu mücadelede ilk galibiyetini arayacak. Beşiktaş taraftarları da heyecanlı bir şekilde maçın başlama saatini bekliyor. Takımlarının bu önemli mücadelesini televizyondan izlemek isteyen taraftarlar maçı hangi kanaldan izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçını full HD ve online olarak bu sayfadan kolay bir şekilde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı canlı izle

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Sporting Lizbon'u kendi evinde ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma öncesinde satışa çıkan tüm biletler tükendi. Tribünlerin yanı sıra ekranlarda da tüm futbolseverler yerlerini alacaklar. Peki Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasındaki mücadele hangi kanaldan ekranlara gelecek? Beşiktaş - Sporting Lizbon mücadelesi Exxen TV'de yayınlanacak ve sadece internet üzerinden izlenebilecek. Siz de bu mücadeleyi izlemek isteyenlerden biriyseniz bu sayfadan izleyebilirsiniz. BeşUiktaş - Sporting Lizbon maçını full HD ve online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş - Sporting Lizbon mücadelesi öncesinde UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş ve Sporting Lizbon puansız olarak 3. ve 4. sıralarda yer alıyorlar. Beşiktaş ilk maçta Borussia Dortmund'da 2-1 mağlup oldu. Ajax karşısında ise sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Sporting Lizbon ise ilk maçta Ajax 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Sonraki maçında Borussia Dortmund karşısında ise 1-0'lık skorla yenildi.

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı ilk 11'ler

Beşiktaş ilk 11: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton Souza, Domogoj Vida, Fabrice N'sakala, Miralem Pjanic, Josef dep Souza, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Cyle Larin, Mitchi Batshuayi.

Sporting Lizbon ilk 11: Antonio Adan, Matheus, Zou Feddal, Sebastian Coates, Gonçalo Inacio, Joao Palhinha, Matheus Luiz, Pablo Sarabia, Pendro Porro, Pedro Gonçalves, Paulinho.

19-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar