Okan Kurt tartışması ile ilgili detaylar ortaya çıktı! İşte yeni görüntüler

Okan Kurt tartışması ile ilgili detaylar ortaya çıktı! İşte yeni görüntüler
Okan Kurt tartışması ile ilgili detaylar ortaya çıktı! İşte yeni görüntüler. Okan Kurt alıkonuldu. Okan Kurt ne iş yapıyor?

Okan Kurt tartışması ile ilgili detaylar ortaya çıktı! İşte yeni görüntüler. Okan Kurt alıkonuldu. Okan Kurt ne iş yapıyor? Okan Kurt kaç yaşında? Demet Akalın ile Okan Kurt evli mi?

Bir kaç gün önce Okan Kurt, Beykoz'da yer alan restoranında ortaya çıkan tartışmada büyük olaylar yaşanmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın ise, Okan Kurt'un restoranda alıkonulduğunu söyleyerek yardım istemişti. Ancak olay ile ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı. Peki olay nasıl gerçekleşti? İşte detaylar.

Olay Okan Kurt'un restoranın bir kısmında düğün merasimi gerçekleştirdiği ve çevredeki mekanların bundan rahatsız olması ile meydana gelmiş. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın berberi olduğunu iddia eden Özgür Usta, 'gürültü oluyor' diyerek Okan Kurt'u uyarmış ve anlaşmazlık yaşayan ikili arasında tartışma çıkmıştı.

Olay sonrası açıklama yapan Okan Kurt, 'Bizim Cumhurbaşkanı’na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama burada ‘Bu sokağın sahibiyim’ bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış' sözlerini kullandı.

Demet Akalın'ın sosyal medya üzerinden çağrıda bulunması ve Okan Kurt'un restoranda alıkonduğunu söylemesi üzerine, Okan Kurt 'Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı.' dedi.

Okan Kurt kimdir?

1982 yılında dünyaya gelen iş adamı Okan Kurt, Mersin doğumludur. Amerika'da gördüğü eğitimin ardından ticarete atılan Okan Kurt, 2012 yılında ünlü şarkıcı Demet Akalın ile dünyaevine girmiştir. 2014 yılında dünyaya gelen kızına Hira ismini verdiler. İş adamı olarak bildiğimiz Okan Kurt, ayrıca eşi Demet Akalın'ın klibinde oynamıştır. Osman Pazarlama isimli sinema filminde de konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Demet Akalın ile Okan Kurt boşandı mı?

Geçtiğimiz yıllarda evlerine haciz gelmesi sonucunda tek celsede boşanan Demet Akalın, tekrar evlenmeyeceğini açıklamıştı. 6 bucuk yıllık evliliklerine son veren çift tekrar evlenecek mi? sorusuna ise Demet Akalın cevap vermişti. Demet Akalın, 'Bize şimdi yeni yatak yapıldı. Hira, ben ve Okan beraber yatıyoruz. Onlar beraber takılıyor ben odama çıkıyorum.8-9 aydır tek başına yatıyorum yani. Okan boşanma sonrası seni yere düşen yüzünü kaldıracağım dedi. Okan’ın benim ailemle arası pek parlak değil. Bana küçükken bakan teyzem hastanede yatıyordu Okan bir telefonla özel hastaneye aldırdı.'

19-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar