Beyaz Show geri dönüyor!

Beyaz Show geri dönüyor!
Türkiyede talk-show denince akla ilk gelen televizyon programı Beyaz Show kısa bir aradan sonra tekrar sevenleriyle buluşuyor.

Ekranların sevilen televizyon programı Beyaz Show, ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla yayınlandığı günden bu yana cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmuştur. Birbirinden ünlü isimleri ağırlayıp eğlenceli anlara ve hoş sohbetlere tanıklık ettiren talk-show programı 22 senedir sürüyor olup geçen sezon ekran hayatına ara vermiştir.

Programın yapımını ve sunumunu üstlenen Beyazıt Öztürk bu süre zarfında Acun Medya'nın daveti üzerine O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında jüri üyesi olmuştur. Komedi dalındaki başarısının yanı sıra türkü de söyleyebilen Öztürk; Hadise, Murat Boz, Seda Sayan gibi başarılı isimlerle jüri koltuğuna oturmuştur.

22 yıllık ekran tecrübesinin ardından bir sene ara veren program Beyaz Show bu kez çok farklı bir şekilde seyircisiyle buluşacak. Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak iki özel gösteri ile efsane geri dönüyor. 13 ve 14 Nisan günlerinde olmak üzere izleyiciye iki gün kahkaha dolu anlar yaşatacak gösteriyi Poll Production organize ediyor ve Vakıfbank sponsor oluyor. 13 Nisan’da Hakan Altun, Koray Avcı, Merve Özbey, Enis Arıkan, Jessica May; 14 Nisan’da Oğuzhan Koç, İrem Sak, İbrahim Büyükak, Hakan Altun ve Simge Sağın gibi ünlü isimler Beyaz Show'un özel programında konuk olarak yer alacak. 

Öte yandan Beyazıt Öztürk,  Almanya'da 20 Nisan 2019 tarihinde yapılacak gösteriyi O Ses Türkiye programının yarı finalinde duyurmuş sevenlerine müjdeyi vermişti.

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR?

Komedyen, sunucu ve oyuncu Beyazıt Öztürk kısaca 'Beyaz' olarak bilinir ve bu ismi kullanır. 12 Mart 1969 yılında Bolu'da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında sanata ilgisi olup Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Heykel Bölümünü kazanmıştır. Aynı zamanda gençlik yıllarında lisanslı olarak basketbol oynamıştır. Radyo programcılığına merak saran Beyazıt Öztürk 'r' harfini söyleyememesi sebebiyle sunuculuk isteği değerlendirilmemiştir. Daha sonrasında ev arkadaşıyla kurduğu bir radyo programını sunup esprili kişiliğiyle büyük beğeni toplamıştır. Birçok televizyon kanalında farklı türlerde programlar sunmuş birçok dergi için karikatürler çizmiştir. 1996 yılında Beyaz Show isimli talk-show programını kurmuş o günden bu yana hala sunuculuğunu yapmaktadır. Beyaz, adını bu programla duyurmuştur ve talk-show denince akla gelen ilk isim olmuştur. Komedyenliğin yanı sıra oyunculuk alanında başarılı olan Beyazıt Öztürk 2006'da Sadri Alışık Ödül Tören'inde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü almıştır. Birçok film ve dizide çeşitli rollerde yer almıştır.

01-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar