Beyaz Show Tv 8’de Yeniden mi Başlıyor?

Beyaz Show Tv 8’de Yeniden mi Başlıyor?
Yılların Show programı Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Bu sorunun cevabı en çok merak edilenlerin başında geliyor. Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı bu sorunun cevabını verdi.

Ekranların en uzun soluklu show programlarından biri hiç şüphesiz uzun yıllar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Beyazıt Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show Programıydı. Program uzun yıllar yayınlandıktan sonra kanal tarafından yayından kaldırılınca pek çok seyirci üzülmüş ve programın yeniden yapılması için kanala baskı yapmışlardı. Ancak Beyaz Show bir daha başlamadı. Programın başarılı sunucusu Beyazıt Öztürk ise bir süre sonra Tv 8’de yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyesi oldu. Sık sık Beyaz Show’un Tv 8 ekranlarında yeniden başlayacağı konuşulsa da bu iddiadan öteye geçmedi. Son olarak Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Cüneyt Özdemir’in konuyla ilgili sorusuna çok samimi bir şekilde cevap verdi. İşte Acun Ilıcalı’nın cevabı ve Beyaz Show’un yeniden başlayıp başlamayacağının yanıtı!

Beyaz Show Başlıyor mu?

Halen Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan ve Survivor 2020 programının sunuculuğunu da yapan Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Cüneyt Özdemir’in canlı yayınına katıldı ve soruları cevaplandırdı. Cüneyt Özdemir’in sorularına içtenlikle ve samimi cevaplar veren Ilıcalı Cüneyt Özdemir’in tekrarlarının bile büyük ilgi gördüğü Beyaz Show’un Tv 8 ekranlarında başlayıp başlamayacağını sordu. Survivor da özellikle pandemiyle birlikte âdete her gün liderliğe oturan Tv 8’in sahibi Ilıcalı bu soruya samimi cevap verdi. Özellikle Beyazıt Öztürk’le olan ilişkisine değinen Acun Ilıcalı bu olasılığın çok güçlü olduğunu vurguladı.

Acun Ilıcalı: Gurur Duyarım!

Cüneyt Özdemir’in sorusuna cevap veren Acun Ilıcalı “Beyaz’la kimyamız her zaman tutmuştur ve onunla saatlerce konuşmaktan da büyük keyif alırım. Şimdilerde iki yıldır beraberiz ve ikimiz de ortaya çıkan işten çok mutluyuz. Bunun O Ses Türkiye ile kısıtlı kalmaması gerekiyor ve eğer gerçekten de böyle bir ilgi ve istek varsa Beyaz Show’un ekranlara yeniden dönmesi mümkün olabilir. Beyaz da bunu istiyorsa neden olmasın! Ben bunu yayınlayacak kanal olmaktan gurur duyarım” ifadelerini kullandı. Bu gelişme ve cevabın ardından birçok kesim ve kişi artık Beyaz Show’un başlayacağına kesin gözüyle bakmaya başladı. Daha önce Beyazıt Öztürk’ün Beyaz Show programını Avrupa’da salonlarda sahnelediği ve programın başlamasını istediği biliniyor.

28-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar