Beyaz Tv’de Rasim Ozan Kütahyalı’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu!

Beyaz Tv’de Rasim Ozan Kütahyalı’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu!
Beyaz Futbol Programı Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine aradığı yorumcuyu buldu. Uzun süredir futbolcu olan Ümit Karan Beyaz Futbol'a yorumcu olarak katıldı. İşte detaylar!

Beyaz Tv’de yayınlanan Beyaz Futbol Programında yorumculuk yapan ancak 2017 yılında programda canlı yayın sırasında Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle tepki çeken ve daha sonra kanal yönetimi tarafından programdan ve kanaldan uzaklaştırılan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde kanal yönetimi tarafından tekrar Beyaz Futbol programında yorum yapması için işe alınmıştı. Ancak başta Boşnaklar olmak üzere tüm seyircilerin yoğun tepkisi ve Boşnakların Beyaz Tv önünde 10 bin kişilik protesto eylemi yapacağını açıklamasıyla kanal geri adım atmak zorunda kalmış ve Rasim Ozan Kütahyalı ikinci kez kanaldan uzaklaştırılmıştı. Beyaz Futbol Programında Rasim Ozan Kütahyalı’dan boşalan yere ise yeni bir yorumcu katıldı. Daha önce Galatasaray Futbol takımında da başarılı bir geçmişi olan Ümit Karan Rasim Ozan Kütahyalı’nın yerine Beyaz Futbol’a yorumcu olarak katıldı.

Beyaz Futbol Pogramı Beyaz Bir Sayfa Açtı!

Beyaz Tv’nin en başarılı programlarından ve en tartışmalı programlarından Beyaz Futbol yine çok konuşulacak adımlar atıyor. Program Rasim ozan Kütahyalı’yla yaşanan tatsız durumun ardından seyirciyle barışmak ve beyaz bir sayfa açmak için adımlar atıyor. Rasim ozan Kütahyalı’nın programdan tekrar uzaklaştırılmasının ardından yorumcu olarak Ümit Karan’la anlaştı.

Kadrosunda Ahmet çakar, Sinan Ergin, Abdülkerim durmaz ve Ertem Şener’in olduğu Beyaz Futbol yeni yorumcusuyla seyirci karşısına çıktı. Ümit karan yorumcu olarak çıktığı ilk yayında her ne kadar diğer yorumcular kadar aktif olmasa da ilerleyen süreçte kadroya alışacaktır diye bekleniyor. Galatasaray’da da bir dönem futbol oynayan ve başarılı sezonlar geçiren Ümit Karan’ın Beyaz Futbol’daki performansı merakla bekleniyor.

Ümit Karan Kimdir?

1 Ekim 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelen Ümit Karan Futbola da bu ülkede başladı. 1995 – 1996 yılında Almanya’da Türkiyem Spor Berlin takımında forma giyen Ümit Karan bu kulüpten Türkiye’ye Gençler Birliği’ne transfer oldu. 2001 – 2002 yılında Galatasaray’a transfer olan Karan bu kulüple pek çok başarılara imza attı ve sonunda Galatasaray’dan Eskişehirspor’a transfer oldu ve daha sonra bu kulüpte sportif direktör olarak görev aldı. Evli ve bir çocuğu olan Karan halen futbolun içinde aktif olarak yer alıyor.

03-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar