Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu kim oldu?

Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu kim oldu?
Beyaz TV'nin sevilen programı Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu belli oldu. Programdan ayrılan Seren Serengil'in yerine kim geldi?

Ekranların sevilen yüzü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, uzun zamandan beri sunuculuğunu yaptığı Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz adlı magazin programından ayrıldığını açıklamıştı. Söylemezsem Olmaz programına Seren Serengil yerine kim geleceği merak konusu olmuştu. Seren Serengil'in yerine kimin geleceği açıklandı. İşte Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu...

Beyaz TV ekranlarının büyük ilgi ile izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da büyük bir değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz günlerde programın kadın sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil canlı yayın esnasında birbirine girdi. Yaşanan bu tatsız durumun ardından Seren Serengil programdan ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığın nedeni bir çok magazin sayfasında 'Seren Serengil kovuldu' iddiası ile izleyicinin karşısına çıktı. Çıkan bu haberlerin ardından sessizliğini bozan Seren Serengil, ayrılık nedeninin kovulma değil, Bircan Bali ve Arto'nun kendisine uyguladığı mobbing olduğunu açıkladı. Ünlü isimler bu tartışmanın içerisindeyken izleyici Seren Serengil'in yerine kimin geleceğini merak etmeye başladı. Söylemezsem Olmaz programında Arto ve Bircan Bali'ye eşlik edecek isim belli oldu.

SEREN SERENGİL'İN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı ekranların severek izlenilen magazin programı Söylemezsem Olmaz, son günlerde yaşanılan tatsız olaylardan ötürü gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Seren Serengil'in vedası ardından Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu belli oldu. Söylemezsem Olmaz programında Arto ve Bircan Bali'ye eski manken Ebru Şancı Öztürk eşlik edecek. Ebru Şancı Öztürk, Bircan Bali ve Arto ile magazin dünyasındaki gelişmeleri ekranlara taşıyacak.

Seren Serengil 'Kovuldu' iddialarına sessiz kalmadı. İşte o açıklama;

"Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz TV'de yorumculuğunu yapmakta olduğum "Söylemezsem Olmaz" isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak ayrılmış bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından uğradığım sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimim marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım. Kanal yönetimine, daha önce programda kalmam konusunda ısrarcı olan ve ayrılma kararımdan beni vazgeçiren, kendisine duyduğum saygı, bazı şeylerin değişeceğine duyduğum güven ve kendisinin hatır' için bir süre daha bu duruma katlandığım kanal sahibimiz Sayın Osman GÖKÇE'ye ve siz değerli seyircilerime teşekkür ediyorum.

Her şeye, tüm mobbing ve baskılara rağmen bütün özverim. iyi niyetim ve anlayışımla devam ettiğini programda uzun zamandır Beyaz TV dışında başkaca bir çalışma hayatı olmamış kişileri , yapımcıyı ve diğer arkadaşlarım da düşünerek bundan sonra başka bir yerde iş bulma imkanlarının piyasa koşulları gereği zor olduğunu bildiğimden kimsenin kazancıyla, çalışma hayatıyla ve en önemlisi de ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncem olamayacağından bugüne kadar birçok farklı projede yer almış birisi olarak tarafımın böyle endişeleri bulunmadığından hiç kimseyi bir tercih yapmaya zorlamaksızın sulhen çözüm üretmek için çok çabalamış olsam da katlanmak zorunda kaldığım, her gün dozu daha da artan ve son aşamada şahsıma, aileme yapılan hakaretler ve kişilik haklarıma yapılan ihlaller ile tüm bunlara yapım ekibi tarafından da göz yumulması sebebiyle daha fazla olanlara tahammülüm kalmadığından aynı zamanda bu durumdan sağlığımı da kötü yönde etkilenlenmesi üzerine programdan ayrıldığını' beni seven, soran, hatır bilen tüm değerli seyircilerim ve takipçilerim ile paylaşırım. En yakın zamanda sizin de beni görmek isteyeceğiniz, iş, emek ve enerjimi hak eden, saygı koşullarının korunduğu, vizyonuma uygun farklı projelerde görüşmek üzere şimdilik sizden kısa bir müsaade istiyorum. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim."

 

20-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar