Bihter filminden ilk kare geldi

Bihter filminden ilk kare geldi
Son zamanların en çok merak edilen yapımlarından olan Bihter Filminin merakla beklenen çekimleri devam ediyor. Filmden ilk kare paylaşıldı.

Son zamanların merakla beklenen projelerinden olan ve ünlü yazar Halit Ziya Uşaklıgil tarafından kaleme alınan Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan Bihter Filminin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde başrolü Bihter karakteri olarak Farah Zeynep Abdullah canlandırırken bu oyuncunun partneri olarak da Behlül karakterini genç ve başarılı oyunculardan Boram Kuzum canlandırıyor. Daha önce iki sefer dizisi çekilen ve her seferinde seyircinin heyecanla izlediği Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan ve bu sefer günümüzde değil de yazıldığı ve kitapta anlatılan dönemde geçen hikayenin çekimleri tüm hızıyla devam ederken filmden ilk kare de başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’tan geldi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve sinemalarda yayınlanacak olan ve şimdiden heyecanla beklenen filmin yayınlanan ilk karesi seyircide heyecan uyandırırken fotoğraf magazin basını ve sosyal medyada da geniş şekilde yer aldı.

Farah Zeynep Abdullah paylaştı

Yapım tarafından hazırlanan ve daha önce Kanal D ve TRT 1’de farklı zamanlarda ve farklı castlarla dizisi çekilen Aşk-ı Memnu kitabının bu sefer de Bihter adıyla filmi çekiliyor. Başrolünde Bihter olarak Farah Zeynep Abdullah’ın ve Behlül olarak da Boran Kuzum’un yer aldığı filmin çekimleri yakında tamamlanacak. Çekimlerin ardından post production çalışmaları başlayacak olan filmden merakla beklenen ilk kare geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medya hesabından paylaştığı ve Bihter karakterini gösteren kare magazin basınında bir anda dikkatleri yeniden filmin üzerine çekti. Magazin basınında ve sosyal medyada merakla beklenen ve şimdiden büyük bir hayran kitlesi oluşan filmin ne zaman vizyona gireceği hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bihter Filmi Oyuncuları

Yapım tarafından hazırlanan ve heyecanla beklenen dönem filmi Bihter için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda sinema salonlarında seyirciyle buluşacak olan filmin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin kadrosunda, Farah Zeynep Abdullah (Bihter), Boran Kuzum (Behlül), Helin Kandemir (Nihal), Hande Ataizi (Firdevs Hanım), Nezaket Erden (Peyker), Ebru Özkan (Matmazel), Mertcan Tekin (Nihat), Mert İnce (Bülent) ve Osman Sonant (Adnan Bey) yer alıyor.

25-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar