Bihter Filminin oyuncu kadrosu tamamlandı filmde kim kimdir?

Bihter Filminin oyuncu kadrosu tamamlandı filmde kim kimdir?
Netflix’te seyirciyle buluşacak olan Bihter Filmi’nin hazırlıkları ve cast çalışmaları tamamlandı. Filmin çok kısa bir süre içinde sete çıkması bekleniyor.

Türk edebiyatının ünlü yazarı Halid Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanan ve Bihter adını taşıyan dizi için çalışmalarda sona gelindi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve daha önce iki farklı tarihte ayrı ayrı kadrolarla dizisi yapılan ve aldığı izlenme oranlarıyla adından söz ettiren Aşk-ı Memnu romanı bu sefer internet yayın platformu Netflix için film olarak hazırlanıyor. Bir süredir hakkında çıkan haberlerle gündemde yer alan ve kadrosunda yer alacak oyuncularla dikkatleri çeken yapım Taff Prodüction tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper’in yer aldığı ve senaryosu Merve Göntem tarafından kaleme alınan Bihter Filmi kitabında geçtiği zaman olan 1900’lü yıllarda geçiyor. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum’u bir araya getiren filmin kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin çekimlerinin birkaç gün içinde başlaması planlanırken yayın tarihi olarak ise herhangi bir tarihten söz edilemiyor.

Bihter Filminde Kim Kimdir?

Taff Prodüction tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper’in oturduğu merakla beklenen Bihter Filmi Merve Göntem tarafından kaleme alınıyor. 1900’lü yıllarda geçecek filmin çekimleri çok kısa bir süre içinde başlayacak. Şimdiden merakla beklenen filmin oyuncuları arasında

-          Farah Zeynep Abdullah (Bihter)

-          Boran Kuzum (Behlül)

-          Hande Ataizi (Firdevs)

-          Osman Sonant (Adnan Ziyagil)

-          Helin Kandemir (Nihal Ziyagil)

-          Ebru Özkan (matmazel)

-          Nezaket Erden (Peyker)

-          Mertcan Tekin (Nihat)

-          Mert İnce (Bülent Ziyagil)

-          Lorin Menhart (Beşir) yer alıyor. Filmde ayrıca birçok başka oyuncuda yer alıyor.

Bihter Filmi

1900’lü yıllarda yaşanan bir hikayeyi konu alan Aşk-ı Memnu adlı kitaptan uyarlanacak Bihter Filmi internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak. Daha önce kitapla aynı adı taşıyan Aşk-ı Memnu iki sefer dizi olarak seyirciyle buluşmuştu. İlki 1970’li yıllarda TRT ekranlarında yayınlanan dizinin ikinci dizisi ise 2011 yılında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Her iki dizide seyirci tarafından büyük beğeniyle seyredilen dizinin tekrar bölümleri de zaman zaman Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.  

10-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar