''Bihter Ziyagil'' Değilim. Kanal D'nin Aşk-ı Memnu Sevdası Beren Saat'e İsyan Ettirdi.

''Bihter Ziyagil'' Değilim. Kanal D'nin Aşk-ı Memnu Sevdası Beren Saat'e İsyan Ettirdi.
Kanal D'nin eski dizilerinin arasında yer alan Aşk-ı Memnu ünlü oyuncuyu isyan ettirdi. Tekrar bölümleriyle gündemden düşmeyen Aşk-ı memnu büyük merakla izlenmeye devam ediyor.

Kanal D ekranlarında 2008 yılında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi çok büyük bir kitleye ulaşmayı başarmıştı.  Her yıl yeniden eski bölümleri ile ekranda yer alan dizinin hala çok fazla izleyeni  olması da büyük bir başarı.  Fakat dizi oyuncularından bir isim bu durumdan rahatsız. Kanal D dizinin tekrarını o kadar çok yayınladı ki, bir oyuncu isyan etti

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aşk-ı Memnu dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile döneminin en iyi yapımlarına imza atmıştı. Başrollerinde Kıvanç  Tatlıtuğ, Hazal  kaya ve Beren Saat’in rol aldığı  Aşk-ı Memnu dizisinden kanalın  reyting elde etme çabası ise izleyicilerin her seferinde bir kez daha seyrettiği gerçeğine dayanıyor. Dizide rol alan bazı oyuncuların bile tekrar bölümlerini izlediğini söylüyorlar.

Yayınlanan tekrar bölümüne rağmen Aşk-ı Memnu dizisinin her yıl  final sahnesine gösterilen ilgi de hiç azalma meydana gelmiyor. Final sahnesi sosyal medyada gündemin ilk sırasına çıkmayı başarıyor. Kanal D yönetimi de dizi hayranlarının tutkusunu kullanarak, sık sık tekrarlarını ekranlara geri getiriyor.

 Her yıl yayınlanıyor olmasından en çok rahatsız olan isim ise Beren  Saat.  Çünkü güzel  oyuncunun adı Bihter Ziyagil olarak kaldı. Aşk-ı Memnu dizisinin 2010 yılında final yaptığı süreçte  bu isimle anılması normaldi… Ancak dizinin final yapmasının ardından 10 yıl sonra unlu oyuncu Beren Saat’ten isyan geldi…

Konuk olarak katilliği programda sürekli kendisine Bihter Ziyagil olarak seslenilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Genç ve güzel oyuncu, yaşadığı sorundan  kurtulmak için çok çaba harcadığını açıkladı. Kivanc Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşan Beren Saat üzerine yapışan bu rolden çok  rahatsız.  “Ben Bihter Ziyagil değilim” demek zorunda bile kaldığını açıklayan ünlü oyuncu  isyan etti.

Kanal D’nin her yıl tekrar bölümleri ile ekrana gelen Aşk-ı Memnu dizisinin sürekli olarak ekranda kalması mı güzel oyuncuyu etkiliyor? Dizinin tekrarları yayınlanmasa izleyenler Bihter Ziyagil unutulur mu? Sorusu  akıllara geliyor. Dizi dünyamız çok fazla yapım ortaya koymaya devam ediyor ve her yeni proje de yeni karakterleri ön plana çıkartıyor. Yıllar öncesinin bir karakterini ise sürekli olarak hatırlamak da gerçekçi olmuyor.

Kanal D her yıl Aşk-ı Memnu dizisini tekrar bölümlerini yayınlamaya devam ederse, Bihter Ziyagil unutulmayacak gibi duruyor.  Kanal yayına devam eder ise Beren Saat’in şikâyetleri de hiç bitmeyecek gibi görünüyor.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar