Üç Kuruş Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Üç Kuruş Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Üç Kuruş bu akşam var mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek?

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizlerin bu hafta olmaması seyirciyi oldukça meraklandırdı. Kanalarda yayınlanan dizilerin hiçbiri bu hafta yayınlanmazken seyirciler bunun nedenini araştırmaya başladı. 2021 yılının bitip 2022 yılının başlamasıyla birlikte televizyon kanalları ile reklam verenlerin arasında yeni tarifelerin belirlenecek olması sebebiyle kanallar milyonlarca lira harcayarak hazırladıkları yapımların bu yeni tarife belirlenmeden yayınlanmaması için dizilere her sene bir ya da iki hafta ara veriyor. En az bir hafta verilen bu ara zaman zaman daha fazla olabiliyor. Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Üç Kuruş’ta yılbaşı dolayısıyla yayınına ara veren yapımlardan. Dizinin bu akşam yayınlanması beklenilen yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman işte bunun cevabı!

Üç Kuruş Yeni Bölüm Ne Zaman?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve seyircinin ilgi ve heyecanla takip ettiği sezonun yeni dizilerinden Üç Kuruş Yılbaşı dolayısıyla bu hafta yayınlanmıyor. 3 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümünün yayınlanması beklenen dizinin yeni bölümü 3 Ocak tarihinde ekrana gelmeyecek. Dizinin meraklı seyircisi ise yeni bölümün ne zaman olacağını merak etmeye ve bunu araştırmaya başladı. Bizde Üç Kuruş’un yeni bölümünün ne zaman olacağını araştırdı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve heyecanla takip edilen yeni dizi Üç Kuruş’un yeni bölümü 10 Ocak Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Böylece Üç Kuruş yılbaşı arasını sadece bir haftayla sınırlı tutmuş oluyor.

Kartal Koronavirüse Yakalandı

Öbür taraftan dizinin başrolü olan ve dizide Kartal karakterine hayat veren başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Yeni bölüm çekimleri için bugün setbaşı yapması planlanan ekibin bu sebeple çekime çıkamadığı öğrenildi. Başarılı oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken dizinin nen zaman sete çıkacağı merak ediliyor. Ayrıca dizinin Uraz Kaygılaropğlu’nun yokluğunda yeni bölümü nasıl çekeceği ve yılbaşı arasının uzayıp uzamayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Sevilen dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade yer alıyor. Dizi bir mahallede yaşanan mafya, cinayet ve polis üçgeninde gelişen olayları konu alıyor.

03-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar