Demet Özdemir’in Turuncu Bikinili Fotoğrafı Büyük Beğeni Aldı

Demet Özdemir’in Turuncu Bikinili Fotoğrafı Büyük Beğeni Aldı
Güzel oyuncu güneşlenirken turuncu bikinisi ile çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranlarının büyük ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla damga vuran güzel oyuncu Demet Özdemir Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti. Kapadokya’da tatil yapan Demet Özdemir güzel karelerini sevenleri ile buluşturdu.

Turuncu Bikinili Pozuyla Mest Etti.

Yakın zamanda Doğduğun Ev kaderindir dizisinde başrolde büyük beğeni ve ilgi çeken Demet Özdemir final ardından sevgilisi Oğuzhan koç ile Fethiye tatilindeydi. Bu kez bikinili fotoğrafı ile bakanları mest etti.

Bu Bir Sihir

Genç ve güzel oyuncu Demet Özdemir Kapadokya tatilinin fotoğraflarını bur bir sihir sözleriyle ifade etmesi ile keyifli dakikalar geçirdiğini hissettirdi. Takipçilerinin beğeni ve yorumları kısa sürede hızla arttı.

Sabahlamışım Gibi Davranalım

Geçtiğimiz günlerde Sabahlamışım gibi davranalım notu ile paylaştığı fotoğrafta kendisine yorgun ama güzel dedirtmişti. Demet Özdemir’den yeni gelen bikinili fotoğrafta fit oluşu ile gözleri yine kendi üzerine çekti.

Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişki ile anılan Demet Özdemir mutluluğunu her an paylaşarak gözler önünde yaşamaya devam ediyor. Fethiye tatili dönüşü gazeteciler tarafından sorulan evlilik sorusuna ise evliliğin kısmet işi olduğunu söyleyerek bu sorunun kendisinden ziyade Oğuzhan Koç’a sorulmasını doğru olacağını söylemişti.

Birliktelikleri ile gözleri kamaştıran çift Zeynep Bastık ve Tolga Akış düğünlerinde şahit olan Oğuzhan koç gazetecilere Çok şık bir hanımefendi var yanımda diyerek Demet Özdemir’e hayranlığını bir kez daha gösterdi.

Aşk Taktikleri

Demet Özdemir yeni başlayacak projesi için yeniden setlere dönüş yaptı. Netflix’de yayınlanacak Aşk Taktikleri isimli film ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Filmde partneri ise Atv ‘de yayınlanan Akıncı dizisini başrolü Şükrü Özyıldız Olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı.

Biz Demet’le  Buluştuk Sonunda

Şükrü Özyıldız yeni partneri Demet Özdemir ile sette çekilen kareyi ‘’Biz Demet’le buluştuk sonunda’’ notu ile paylaşarak sosyal medyadan duyurdu.

Demet Özdemir ise ardından rol arkadaşı Şükrü Özyıldız ile çekildiği kareyi ‘’sonunda’’ notu ile paylaştı.

Güzel oyuncu daha önce Star tv ekranlarında yayınlanan Erkenci kuş adlı dizide Sanem karakterini canlandırmasıyla  büyük beğeni topladı. Erkenci kuş dizisindeki performansı ile En İyi Kadın oyuncu ödülünü kazandı.

 

28-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar