Binnur Kaya ve yeni dizisi Bu Sayılmaz…

Binnur Kaya ve yeni dizisi Bu Sayılmaz…
Uzun süredir ekranlarda görülmeyen başarılı oyuncu Binnur Kaya, FOX Tv ekranlarında yayınlanacak olan 'Bu Sayılmaz' isimli komedi dizisiyle tekrar sevenleriyle buluşuyor. Yeni dizinin detayları yazımızda…

Yeni sezona iddialı bir giriş yapması beklenen komedi dizisi Bu Sayılmaz fox tv ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapması beklenen sitkom dizinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ,  Nergis Öztürk, Derya Şensoy, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak yer alıyor.Yapımcılığını daha önce Deli Gönül ve İlk Buluşma gibi projelerde karşımıza çıkan 25 Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Murat Kaman yapacak. Dizinin senaryosu ise Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin, Kamuran Süner tarafından kaleme alınacak.
Bu Sayılmaz dizisinin konusu nedir?
Dizide Sayılmaz ailesinin maceraları yer alacak. Melek, Armağan, Biricik ve Cansın Sayılmaz Kardeşler’in İstanbul’da çok sıkıcı bir hayatları vardır. Hepsinin de bu sıkıcı hayattan kurtulmak için planları vardır. Sivri dilli, hazır cevap Melek Abla’nın ise tek isteği büyüttüğü kardeşlerinden kurtulup ilk otobüsle Bodrum’a kaçabilmektir.
Binnur Kaya kimdir?
19.04.1972 tarihinde doğan sanatçı bu güne kadar çok sayıda projede yer aldı. Binnur Kaya, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sanatçı mezun olduktan sonra Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı. İlk dizi tecrübesini kaynanalar dizisinde elde etti. 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu. 2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Bunun yanında 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde de En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini aldı.
 

01-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar