Bir Başrol Oyuncusu Daha Sefirin Kızı’na Veda Etti

Bir Başrol Oyuncusu Daha Sefirin Kızı’na Veda Etti
Son günlerin en çok konuşulan dizisi Sefirin Kızı’nda beklenen oldu ve Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu diziye veda etti.

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Sefirin Kızı’nda son haftalarda sular bir türlü durulmuyor. Dizinin ana oyuncusu Neslihan Atagül’ün ani ve beklenmedik bir şekilde hastalık gerekçesiyle diziye veda etmesinin ardından uzun süredir diziden ayrılacağı yönünde iddialar bulunan ve geçtiğimiz günlerde ayrılacağı kesinleşen Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’da diziye veda etti. Peş peşe gelen ve dizinin iki üst düzey oyuncusunun diziden ayrılması neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. Sosyal medyada en çok konuşulan ve yayınlandığı her bölüm tt listelerinde başlarda olan sefirin Kızı’nda yaşanan bu ayrılıklar seyirciyi de endişelendirdi ve üzdü. Gediz karakterinin ardından binlerce mesajla diziyi protesto eden seyirci bir daha Sefirin Kızı’nı seyretmeyeceğini duyurdu.

Tuba Geldi Uraz Gitti

Sefirin Kızı’nda dün akşam yayınlanan bölümde ana kadrodan bir oyuncu (Uraz Kaygılaroğlu) diziye veda ederken geçen hafta diziden beklenmedik bir şekilde ayrılan Neslihan Atagül’ün yerine ise Tuba Büyüküstün geldi. Bir oyuncu giderken aynı bölümde bir oyuncunun gelmesi seyirciyi üzülse mi sevinse mi arada bırakırken Gediz hayranları her şeye rağmen adeta yıkıldı. Usta oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’da diziden ayrılığı gerekçesiyle bir veda mesajı yayınladı.

Duygusal Veda!

Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı’ndan ayrılırken yayınladığı mesaj herkesin duygulanmasına sebep oldu. Oyuncu paylaşımında “Dağılmayın, gül suyu var! En başta kurduğu dünyada Gediz’i bana emanet eden, tüm süreçte fikirleri ve desteği ile, oyuncu yönetimindeki üstün başarısıyla yanımda olan Emre’ye… Tecrübesi ve azmi ile örnek olacağını alışveriş edebileceğimi öğrenebileceğimi öngördüğüm ve haklı çıktığım birlikte birçok özel sahne paylaştığım Engin’e… Olağanüstü yetenekleri, zekası kalbi ve güzelliği ile sadece karşısında durmanın dahi yeterli olabileceği bir deneyim yaşatan Neslihan’a… Geze tostları, GülGed’e, hep bi açık kapı bıraktığı ve sıcaklığı için Yağmur’a setimizin anaları Özlem ve Gonca’ya ağabeylerim Bülent ve Erdal2a, kısacası tüm oyuncu arkadaşlarıma… A’dan Z’ye yağmur çamur demeden gece gündüz demeden işimizin sürekliliği için birlikte mücadele etmekten çok mutlu olduğum, çok güldüğüm, eğlendiğim, mesai paylaştığım arkadaşlarıma ve birbirinden güzel hatıralar ve dostlar bırakan Bodrum’a şükranlarımı sunarım. Eyvallah” ifadelerini kullandı. Seyirci özellikle Gediz hayranları ise bu veda karşısında artık diziyi izlemeyeceklerini belirterek gösterdiler.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar