Çukur’da Şok Ayrılık! Nejat İşler Diziden Ayrıldı

Çukur’da Şok Ayrılık! Nejat İşler Diziden Ayrıldı
Show Tv’nin pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur’da Koçovalılar’a bela olan Çağatay Erdenet diziye veda etti. İşte ayrıntılar

Son günlerde başarılı ve reytingi yüksek dizilerden peş peşe üst düzey oyuncu ayrılık haberleri geliyor. Özellikle ana kadrodan ayrılan oyuncular seyirciyi şaşkına uğratırken dizilerde bu ayrılıkların sebebinin senaryo mu yoksa mali sıkışıklıklar mı olduğu söylentileri kafa karıştırıyor. Pazartesi akşamları Show Tv’de ekrana gelen ve pazartesi gününün en çok izlenen ikinci dizisi olan Çukur’da son dönemde peş peşe ayrılıklar yaşayan dizilerden biri. Önce Filiz Taçbaş, Baki Davrak, Mustafa Avkıran, Barış Arduç, Öner Erkan, İrem Sak ve şimdi de Nejat İşler… Bütün bu üst düzey oyuncular sadece beş altı bölümde diziye veda etti. Bu büyük kayba rağmen dizinin seyircileri büyük bir bağlılık ve tutkuyla diziyi seyretmeye devam ediyorlar. Tüm bu ayrılıkların senaryo gereği olduğu söylense de yine de yapım şirketine büyük bir mali bir rahatlama getirdiği açık. Son olarak dün akşam diziye veda eden ve Koçovalılar’ın en büyük düşmanlarından olan Çağatay Erdenet’in diziden ayrılmasıyla Koçovalılar oldukça rahatladı.

Çağatay Erdenet Öldü

Show Tv’nin pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Çukur’da dün yayınlanan son bölümde bir ayrılık daha yaşandı. Geçtiğimiz hafta diziden ayrılan İrem sak’ın ardından Çağatay Erdenet karakterine hayat veren usta oyuncu Nejat İşler’de diziye veda etti. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Perihan savaş’ın rol aldı dizide Erdenet’lerin en güçlü adamı Çağatay Erdenet karakterini canlandıran Nejat İşler diziye ölerek veda etti. Çağatay Erdenet’in diziye veda etmesiyle Erdenet’ler cephesinde sadece Kulkan Erdenet kalmış oldu. Çağatay Erdenet diziye bomba ve mayınlarla dolu bir ortamda tuzağa düşürüldü. Bir mayının patlaması sonucu ölerek diziye veda eden Çağatay’ın ardından pek çok seyirci üzüntüsünü dile getirdi.

Veda Mesajı Yayınladılar!

Nejat İşler’in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakterinin dün akşam yayınlanan bölümle diziye ölerek veda etmesinin ardından dizinin resmi sosyal hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Bir şeyi unuttun Çağatay! Koçovalılar asla unutmaz. Cengiz, Arık ve Ogeday’a selam söyle. Güle güle Çağatay. Teşekkürler Nejat İşler” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez Nejat İşler’in ardından veda paylaşımında bulundular. Aras Bulut İynemli paylaşımında “abiii iyi ki…” derken Damla Sönmez ise paylaşımında “Gerçekleşen hayallere de mukadderat mı denir hocam? Göz Göze başka başka hikayelere. Teşekkür ederim her şey için” ifadelerini kullandı.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar