Sefirin Kızı’nın Gediz’i Diziden Ayrıldı mı?

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Diziden Ayrıldı mı?
Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı koronavirüs sebebiyle çekimlerini durdurdu. Dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ise paylaştığı mesajla bir anda gündem oldu.

Bu sezonun flaş dizilerinden Sefirin Kızı, Pazartesi akşamlarının yenilmez dizisi Çukur’u tehdit eden ve zaman zaman da Çukur’u yerinden eden bir reytingle herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Star Tv’de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve NGM ve O3 Medya tarafından ortaklaşa hazırlanan Sefirin Kızı’nda Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Erhan Alpay, Tülin Yazkan, Gonca Cilesun, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alırken yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstleniyor. Her hafta pazartesi akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Sefirin Kızı’nda flaş bir gelişme seyircileri adeta şok etti. Dizinin yetenekli ve usta isimlerinden Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı açıklama bir anda gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar!

Sefirin Kızı’nın Başrolünden Veda Mesajı!

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve aldığı yüksek reytingle sezonun en flaş dizilerinden biri olan Sefirin Kızı’nda şok bir gelişme yaşanıyor. Dizinin usta isimlerinden biri olan ve Gediz karakterine hayat veren usta oyuncu Uraz Kaygılaroğlu dizinin çekimlerinin bitmesiyle birlikte bir veda mesajı yayınladı. Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye şimdilik veda ettiğini duyurdu. Bu mesaj birçok takipçi tarafından oyuncunun Sefirin Kızı’ndan ayrıldığı şeklinde anlaşılsa da gerçek daha sonra ortaya çıktı. Usta oyuncu koronavirüs sebebiyle dizinin çekimlerine verilen ara sebebiyle bir veda mesajı yayınlamıştı. Oyuncu yaptığı paylaşımda “Bu musibet bitince görüşürüz. Kaçtık biz, hadi eyvallah” ifadelerini kullandı. Böylece koronavirüs sebebiyle Sefirin Kızı’da çekimlerini durdurmuş oldu.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

30 Haziran 1987 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Uraz Kaygılaroğlu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur. Birçok dizi ve tv programında sunuculuk ve oyunculuk yapan Kaygılaroğlu performansıyla odlukça beğenilen oyuncular arasındadır. Oyuncunun rol aldığı ve görev yaptığı yapımlar şunlardır. Pis Yedili, Harem, Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Sefirin Kızı, Tam Zamanı (Yarışma programı), Takip (Yarışma programı). Sefirin Kızı’yla ilgili gelişme olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar