Bir Demet Tiyatro geri dönüyor

Bir Demet Tiyatro geri dönüyor
90'lı ve 2000'li yıllara damgasını vuran Bir Demet Tiyatro geri dönüyor. Efsane tiyatro programı tekrar bölümleriyle Star TV'den ekrana gelecek.

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ başta olmak üzere pek çok önemli ismin rol aldığı Bir Demet Tiyatro geri dönüyor. Bir dönemin efsane tiyatro programı yıllar sonra yeniden ekranlara gelecek. Star TV, programın bitmesinden uzun yıllar sonra tekrar bölümlerini ekrana getirecek.

Bir Demet Tiyatro yeniden ekranlarda olacak

Bir Demet Tiyatro, Türk televizyon tarihinin en çok sevilen programları arasında yer alıyor. Birbirinden önemli oyuncular bu programda yer aldı. Pek çokları da bu programda parlayarak büyük oyuncular oldular. 1995 yılında Star TV'de başlayan ve 2007 yılında atv'de sona eren Bir Demet Tiyatro'nun sevenlerini sevindirecek bir gelişme yaşandı. Star TV'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Bir Demet Tiyatro'nun geri döneceği açıklandı. Star TV, Bir Demet Tiyatro'nun tekrar bölümlerini ekrana getirecek. İzleyiciler Star TV ekranlarında oldukça nostaljik anlar yaşayacak. Herkesin özlemle andığı Bir Demet Tiyatro, çok yakında Star TV ekranlarında olacak. İlerleyen günlerde Bir Demet Tiyatro'nun hangi günlerde izleyiciyle buluşacağı açıklanacaktır.

1995 yılı yılbaşısında MTV-Meclis TV adıyla yayınlanmaya başlayan program büyük beğeni kazanmıştı. Star TV'den ekrana gelen ve eğlenceli skeçleriyle herkesi kahkahalara boğan Bir Demet Tiyatro, 1998 yılında final yaptı. 2000 yılında yine Star TV ekranlarında başlayan program, 2002 yılında ikinci kez final yaptı. Bir Demet Tiyatro, 2006 yılında bu kez atv ekranlarında yeniden başladı. Üçüncü ve son finalini 2007 yılında yaptı. 

Bir Demet Tiyatro'da program boyunca Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Ata Demirer, Ayberk Atilla, Aydın Tolan, Bican Günalan, Binnur Kaya, Birsu Demir, Can Kahraman, Caner Alkaya, Ceyhun Fersoy, Cemal Tak, David Can Umar, Demet Şener, Deniz Özerman, Emine Şans Umar, Engin Günaydın, Erdal Tosun, Erdoğan Dikmen, Ersin Korkut, Figen Evren, Gürdal Tosun, Melik Fırat Erdoğan, Neslihan Yelden, Olgun Şimşek, Osman Wöber, Ozan Uygun, Özge Özberk, Pelin Körmükçü, Salih Kalyon, Serhat Özcan, Settar Tanrıöğen, Seyfi İpek, Sinan Bengier, Suat Sungur, Suzan Kardeş, Şafak Sezer, Şebnem Dönmez, Tolga Çevik, Volkan Saraçoğlu, Vural Çelik ve Zerrin Sümer rol aldı.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar