Bir Demet Tiyatro yeniden ekranlara geliyor! Yayın tarihi açıklandı!

Bir Demet Tiyatro yeniden ekranlara geliyor! Yayın tarihi açıklandı!
Bir döneme damga vuran Bir Demet Tiyatro yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen programın ne zaman ekrana geleceği belli oldu. İşte tüm detaylar!

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan gibi oldukça başarılı ve sevilen oyuncuların bir arada bulunduğu Bir Demet Tiyatro, eski bölümleriyle yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Döneminin en çok izlenen ve birçok kişinin hafızasında tazeliğini koruyan Bir Demet Tiyatro Star Tv'de yayınlanacak. Mükremin Abi, Lütfiye, Fadıl ve Feriştah gibi unutulmaz karakterlerin evlerde kahkaha tufanına yol açtığı Bir Demet Tiyatro, 13 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak.

Bir Demet Tiyatro yeniden ekranlarda!

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın muhteşem oyunculuğu, karakterleri ve dekorlarıyla bir dönemin en çok izlenen yapımı olan Bir Demet Tiyatro'nun yeniden yayınlanması o programla büyümüş birçok kişiyi heyecanlandırdı. Star Tv'de yayınlanacak Bir Demet Tiyatro, küçük büyük herkesin ilgiyle takip ettiği yapımlardan biriydi. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Mükremin abi ile Demet Akbağ'ın canlandırdığı Lütfiye karakterlerinin etrafında kurgulanan oyunda herkesten bir parça yer alıyordu. İki kardeş olan Mükremin ve Lütfiye'nin zıt karakterleri hem güldürüyor, hem de düşündürüyordu.

Oyuncu kadrosunda sevilen isimler yer alıyor

Günümüzde de çok sevilen birçok oyuncunun kadrosunda olduğu Bir Demet Tiyatro da mahalle kültürü, aile bağları ve arkadaşlık ilişkileri işleniyordu. Bir Demet Tiyatro kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Pelin Körmükçü, Ata Demirer, Deniz Özerman, Altan Erkekli, Ozan Uygun, Birsu Demir, Özge Özberk, Zerrin Sümer, Erdal Tosun, Engin Günaydın, Şebnem Dönmez ve Serhat Özcan gibi bugün de birçok başarılı yapımda yer alan sevilen isimler vardı.

Bir Demet Tiyatro eskimeyen başarılı bir yapım

Bir Demet Tiyatro, yılbaşı gecesi Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın yeniden canlandırmasıyla Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer almıştı ve o sahneler herkesi heyecanlandırmıştı. Sevilen iki oyuncunun bu performansı Bir Demet Tiyatro'nun yeniden çekilmesi yönünde beklenti oluştursa da şimdilik öyle bir projenin olmadığı görülüyor. Bir Demet Tiyatro Star Tv ekranlarında eski bölümleriyle 13 Haziran'dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. Nostaljik bir yapım olan Bir Demet Tiyatro, bugün de heyecan uyandırmayı başaran televizyon tarihinin başarılı işlerinden biri.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar