Bir Derdim Var dizinin kadrosuna güzel oyuncu

Bir Derdim Var dizinin kadrosuna güzel oyuncu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve ünlü oyuncu Birce Akalay’ın başrolünde yer alacağı Bir Derdim Var dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Tay Yapım tarafından hazırlanan ve psikodrama türünde ele alınan yeni dizi Bir Derdim Var çalışmalarını sürdürüyor. Yakında sete çıkması planlanan dizinin okuma provası geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Başrolünde ünlü oyuncu Birce Akalay’ın yer aldığı ve bir psikiyatriste hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna hikayede yer alan karakterlere göre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve ekim ayının ortasında seyirciyle buluşması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alıyor. İtalyan menşeli bir yapım olan On The Brink adlı yapımdan uyarlanan dizi yeni dönemin dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Sokak çocuklarının rehabilite edilmesi ve topluma kazandırılması konusundan hareket eden dizide ünlü oyuncu Birce Akalay’a son dönemin başarılı oyuncularından Neslihan Arslan Doktor Damla karakteriyle eşlik edecek.

Neslihan Arslan Bir Derdim Var dizisinde

Kanal D ekranlarında yeni dönemde ekrana gelecek olan ve kanalın iddialı ve heyecanla beklediği yapımlardan olan Bir Derdim Var çalışmalarını devam ettiriyor. İstanbul’da çekimlerini gerçekleştirecek olan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Burak Müjdeci’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Tay Yapım tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna Doktor Damla karakteri olarak Neslihan Arslan dahil oldu. Başarılı ve güçlü oyunculuğu ile tanınan oyuncunun sokak çocuklarının rehabilite edildiği hastanede görevli bir doktor olduğu ve dizinin ana karakteri Birce Akalay’ın canlandırdığı Nilüfer’le yakın bir ilişki içinde olduğu öğrenildi.

Bir Derdim Var

Tay Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Bir derdim Var İtalyan Menşeli On The Brink adlı yapımdan uyarlanmış durumda. Dizinin sete bu ay sonunda çıkması beklenirken son okuma provası ise geçtiğimiz günlerde yapıldı. Genç kuşağın sorunlarını ve çözüm yollarını seyirciye aktaracak olan dizide her hafta bir olay ele alınacak ve çözüme kavuşturulacak. Ekim ayı sonu gibi seyirciyle buluşması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda, Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman, Ataberk Mutlu ve Neslihan Arslan yer alıyor. Dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor.

16-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar