Tv 8’in Tek Dizisi Aşka Düşman’a Güzel Oyuncu

Tv 8’in Tek Dizisi Aşka Düşman’a Güzel Oyuncu
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve ekim sonunda seyirciyle buluşması beklenen Aşka Düşman dizisinin kadrosuna Bihter Dinçel dahil oldu.

Son zamanların en başarılı dizi yayıncısı kanallardan Tv 8 geçtiğimiz sezon ekrana taşıdığı dizilerden tam anlamıyla büyük bir hüsran yaşadı. Tuzak ve Sıfırıncı Gün adlı dizilerinin reytinglerde aldığı sonuçlar çok düşük olan kanal bu dizileri her ne pahasına olursa olsun sezon sonuna kadar yayında tuttu. Kanal dizilerdeki bu başarısızlığın ardından yeni dizi çalışmama kararı alırken son anda Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Aşka düşman dizisini çalışma kararı aldı. Acun Medya tarafından hazırlıkları başlatılan dizinin çekimleri için ekim ayı hedef gösterilirken dizinin ekim ayı sonunda seyirciyle buluşması bekleniyor. Kadrosunda ünlü isimlerin olduğu ve cast çalışmalarının halen devam ettiği dizinin kadrosuna son olarak güzwel oyuncu Bihter Dinçel katıldı. Güzel oyun cu Bihter Dinçel son olarak Aile Çıkmazı adlı filmde yer almıştı.

Aşka Düşman Yakında Sete Çıkacak

Acun medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğun da Mesude Eraslan’ın yer aldığı senaryosunu Eylem Canpolat ve ozan Aksungur’un kaleme aldığı Aşka Düşman dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak güzel bir oyuncu daha katıldı.. Son dönemde yer aldığı projelerdeki başarısıyla dikkatleri çeken Bihter Dinçel dizinin kadrosunda bir savcıya hayat verecek. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosunda ise Nazan Kesal (Bahriye)

-          Nazan Kesal (Bahriye)

-          Buse Meral (İnci)

-          Barış Aytaç ve

-          Bihter Dinçel yer alıyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin hikayesinde yer alan karakterlere göre belirlenen oyuncularla görüşmeler Acun Medya tarafından sürdürülüyor.

Aşka Düşman Konusu Ne?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Aşka düşman Mesude Eraslan tarafından yönetilecek. Kanalın prime time kuşağındaki tek dizisi olacak olan aşka düşman bir dram ve aşk dizisi olarak ekrana gelecek. Dizide Bahriye’nin kızlarından biri olan İnci ta küçüklüğünden itibaren aşka düşman olarak büyümüştür. Aşka düşman olan ve karşısına çıkan erkeklerle aşk yaşamamak için her şeyi yapan İnci bir gün karizmatik ve idealist bir doktor olan Uygar ile tanışır ve hayatı bu anla birlikte tamamen değişir. Aşka inanmayan ve tüm benliğiyle bu duyguya direnen İnci Uygar’la birlikte yavaş yavaş değişirken hayatı da geri dönülmez bir şekilde değişmeye başlayacaktır.

16-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar