Bir devrin sonu;Yasak Elma final yaptı

Bir devrin sonu;Yasak Elma final yaptı
Doğan ölümünden önce kızı Kumru ile Caner’in düğünü ile sevindi.Evlenen sadece Kumru, Caner değildi.Aynı düğünde Sedai ve Emir de evlenerek neşe ve coşkuyu katladılar.

Bir döneme imzasını atan Fox TV’nin reyting rekorları kıran dizisi son bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. İlk olarak 19 Mart 2018 yılında ekranlara merhaba diyen Yasak Elma dizisi ilk sezonlarında inişli çıkışlı bir grafik izlesede son sezonlarında zirveye abone olmuştu.

Bir devrin sonu;Yasak Elma final yaptı

177. Bölümünde ilginç ve hüzünlü hikayesiyle final yapan dizinin tadı tam anlamıyla izleyicilerin damağında kaldı. Son bölümde Doğan hayatını kaybediyor ve bütün izleyenleri hem üzüyor hem de şoke ediyor. Doğan ölümünden önce kızı Kumru ile Caner’in düğünü ile sevindi ve bir anlamda  gözü arkada kalmadı.Evlenen sadece Kumru, Caner değildi.Aynı düğünde Sedai ve Emir de evlenerek neşe ve coşkuyu katladılar.

Dünden bugüne dizinin oyuncuları

Yasak Elma dizisinin ilk gününden itibaren oynayan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şöyle; Eda Ece - Yıldız Yılmaz Kuyucu, Talat Bulut - Halit Argun, Onur Tuna - Alihan Taşdemir, Şevval Sam - Ender Çelebi, Sevda Erginci - Zeynep Yılmaz, Barış Aytaç - Caner Çelebi, Şafak Pekdemir - Zehra Argun, Nesrin Cavadzade - Şahika Ekinci, Biran Damla Yılmaz - Kumru Yıldırım, Ayşegül Çınar - Lila Argun,Ebru Şahin – Hira, Berk Oktay - Çagatay Kuyucu, Murat Aygen - Doğan Yıldırım, Barış Kılıç - Kaya Ekinci, İrem Kahyaoğlu - Şengül Doğan - İlber Kaboğlu, Erim Argun, Melisa Doğu - Asuman Yılmaz, Doğaç Yıldız – Yiğit, Nilgün Türksever - Zerrin Taşdemir, Zeynep Bastık – Irem, Tuğçe Koçak - Lal Uzun, Erdem Kaynarca - Dündar Çelikkan, Ahmet Kayakesen - Hakan Kurtuluş, Buçe Buse Kahraman - Lila Argun, Serkan Rutkay Ayıköz - Emir Yüksel, Tuvana Türkay -Leyla Çelebi, Sarp Köroğlu - Atakan Kemal Karaca, Gün Akıncı – Cem, Kıvanç Kasabalı – Sinan, Vildan Vatansever – Aysel, Şebnem Dönmez - Handan Kılıç, Emre Dinler- Ömer Kurtoğlu, Hakan Karahan - Nadir Kılıç, Ece İrtem – Meriç, Sinan Eroglu - Hakan Kurtuluş, Ege Kökenli – Yagmur, Nilperi Şahinkaya - Cansu Yıldırım, Can Nergis - Mert Kara, Ece Dizdar - Feyza Üstündağ, Bahtiyar Memili – Sedai, Erdal Özyağcılar - Hassan Ali, Gülenay Kalkan - Feride Taşkın, Selin Uzal – Diana, Cavit Çetin Güner – Hilmi, Faruk Barman - Bulent Yildirim, Hayati Akbaş – Hayati, Tolga Sala – Kurban, Ahmet Kaynak - Sabri

Canlı TV ailesi olarak diziye emeği geçenlere teşekkür ediyor bundan sonraki projelerinde başarılar diliyoruz.

05-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler