Flaş Gelişme! Yasak Elma Bu Akşam Yok

Flaş Gelişme! Yasak Elma Bu Akşam Yok
Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’nın yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi.

Televizyon ekranlarının en başarılı yapımlarından olan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekranlarda yer alan fenomen yapım Yasak Elma seyircisini üzen bir gelişme yaşandı. Medyapım tarafından hazırlanan ve FoxTv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan kadın – gerilim – aldatma türünde ele alınan dizi Yasak Elma’nın bu akşam yayınlanacak 176. bölümünün ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Son dakika gelişmesi olarak sektörde yer alan ve internet haber sitelerine düşen bu gelişme dizinin fanatik seyircisini oldukça üzdü. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu sezon sonunda final yaparak ekranlara ve seyircisine veda edecek. 178. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek pazartesi akşamlarının en çok reyting alan yapımlarından olan Yasak Elma’nın 15 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlaması gereken bölümünün neden yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Yeni Bölüm 22 Mayıs’ta

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu sezon 6. Sezonuyla ekranlara gelen fenomen yapım Yasak Elma Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma bu sezon sonunda 178. Bölümle birlikte seyircisine veda edecek. Her sezon pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve sıralamada ilk üç içinde yer alan fenomen yapımın bu akşam yayınlanması gereken 176. Bölümünün ise son dakika gelişmesi olarak ekrana gelmeyeceği bunun yerine dizinin yeni bölümünün 22 Mayıs akşamı ekranlara geleceği öğrenildi. Bu gelişmenin sebebinin reklamlardan kaynaklandığı öğrenilirken dizinin yapımcısından ya da Fox Tv’den konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

178. Bölümde Veda Ediyor

6 sezon boyunca Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan fenomen yapım Yasak Elma bu sezon sonunda veda ediyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci, Şebnem Dönmez ve Melisa Doğu gibi ünlü isimler yer alıyor. Pazartesi akşamlarının en güçlü yapımlarından olan güç, para, aşk, aldatma gibi konuları ele alan dizinin finalinin ardından internet yayın platformu Disney Plus için özel olarak sinema bölümünün çekileceği ve yayınlanacağı biliniyor. Dizinin film versiyonunun yaz aylarında çekilmesi planlanıyor.

15-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar