Yasak Elma’nın final kararında yeni gelişme

Yasak Elma’nın final kararında yeni gelişme
Fox Tv’nin fenomen yapımı Yasak Elma’dan seyircisine kötü haber. Bu sezon final yapacak dizinin final bölümü öne alındı.

6 sezondur pazartesi akşamlarının değişmeyen tek dizisi olan ve yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerde her zaman başa oynayan ve her zaman ilk üç içinde yer alan fenomen yapım Yasak Elma bu sezon sonunda final yapıyor. 6 sezon boyunca seyircinin heyecanla seyrettiği ve ekran başındakilere heyecanlı ve gerilimli anlar yaşatan Yasak Elma yayınlandığı çoğu zaman günün lider yapımı olma başarısını gösterdi. 6 sezon boyunca pek çok başrol oyuncusuyla çalışan ve her sezona yeni bir castla giren Yasak Elma bu sezon da yine seyircinin heyecanla takip ettiği yapımlar arasında yer aldı. Bir ara 7.sezon için de çalışılmaya başlanan ancak daha sonra bu karardan vazgeçilen Yasak Elma Medyapım tarafından hazırlanıyor ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu sezon sonunda 177. bölümde veda ediyor.

178 İptal 177. Bölüm Final

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamları ekrana gelen fenomen yapım Yasak Elma’dan seyircisine kötü bir haber geldi. Geçtiğimiz pazartesi akşamı yeni bölümü seyirciyle buluşmayan dizinin daha önce final bölümü olarak 178. Bölümü duyurulmuş ve buna göre hareket edilmeye başlanmıştı. Ancak son gelen habere göre Medyapım ve Fox Tv bu kararı revize etti ve dizinin final bölümü değişti. Daha önce 178. Bölümle birlikte seyirciye veda edeceği duyurulan başarılı yapım son karar değişikliği ile 178. Bölümde değil bir bölüm önce 177. bölümde final yapacak. Bu kararla birlikte son iki bölümü kalan dizinin final bölümünün senaryosunda revize işleri de başladı. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı yapımın bir bölüm önce veda edecek olması dizinin sevenleri ise oldukça üzdü.

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

Medyapım tarafından projelendirilen ve hazırlanan Yasak Elma Fox Tv ekranlarında 2018 yılında yayınlanmaya başladı. Şu ana kadar toplam 175 bölümü yayınlanan fenomen yapım kanalın en uzun soluklu dizilerinden oldu. Pazartesi akşamlarının değişmeyen tek yapımı olan ve aldığı reytinglerle dikkatleri çeken yapımda, Şevval Sam, Eda Ece, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıkgöz, Emir Kaan Özkan, Vildan Vatansever yer alıyor.

17-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler