Bir Diziden Daha Erken Final Kararı! ‘Gizli Saklı’ Dizisi Final Yapıyor!

Bir Diziden Daha Erken Final Kararı! ‘Gizli Saklı’ Dizisi Final Yapıyor!
Bir dizi daha erken final yapıyor. Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın paylaştığı Gizli Saklı dizisinden flaş karar. Gizli Saklı dizisi bitiyor mu? Neden bitti?

Yapımını No Dokuz Productions’un üstlendiği Fox TV’nin yazlık dizisi Gizli Saklı’dan üzücü haber geldi. Yaz sezonuyla birlikte Haziran ayında başlayan diziler kısa süre içerisinde peş peşe final kararı almaya başladı. O dizilerden biri de başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Sarı Özgür’ün paylaştığı Gizli Saklı dizisi oldu. Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın üstlendiği, Şahin Altuğ’un dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı romantik komedi ve polisiye dizisi şuana kadar 5 bölüm ekranlara geldi. Eğlenceli ve aksiyonlu konusu, zengin ve güçlü isimlerin olduğu oyuncu kadrosuna rağmen kötü haber kaçınılmaz oldu. 2022 yaz sezonunda ekranlara çok iddialı yapımlar ekranlara geldi. Fox TV’de Gizli Saklı, Kanal D’de Seversin, Atv’de Sevmek Zamanı, İçimizdeki Ateş, Gül Masalı, Star TV’de Ah Nerede, Duy Beni, TRT1’de Seni Kalbime Sakladım, Kara Tahta, Balkan Ninnisi, Mükemmel Eşleşme, Show TV’de Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu yazın dizileri oldu. Çok iddialı kadrolarına ve konularına rağmen, başroldeki isimlere ve senaryosuna rağmen dizilerin neden final yaptığı merak ediliyor. Sezon içinde de birçok dizi sezon sonunu göremeden erken final yapmıştı. İlk bölümü ile büyük ilgi gören Gizli Saklı dizisi bitiyor mu? Final mi yapıyor? Neden bitiyor? Neden Final yapıyor? Merak ediliyor. İşte merak edilenler…

Gizli Saklı Dizisi Final Mi Yapıyor? Neden Final Yapıyor?

Kanalların yaprak dökümleri sürüyor. Haziran ayında başlayan yazlık diziler tek tek final kararı alıyor. Pandemi sonrası televizyon izleme alışkanlıklarının değişmesi, hızla büyüyen dijital platformlar yüzünden eski yüksek reyting rakamlarına ulaşılamıyor. Havaların ısınmasınında etkisi ile istenilen aksiyonu alamayan yapımlar ayarladıkları tarihleri göremeden erken final yapmaya başladılar. Hem bu yaz hem de sezon süresince çok fazla sayıda dizi ekranlara geldi. Buna rağmen yazlık diziler eskisi kadar etkili olamadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş’in ardından FOX’un ‘Gizli Saklı’ dizisi de final  yapıyor.

Gizli Saklı Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Gizli Saklı dizisi ilk bölümü ile 8 Haziran Çarşamba günü ekranlara geldi. Dizi, 03 Ağustos 2022 Çarşamba günü 8. Bölüm ile final yapacak.

Gizli Saklı’nın konusu, polis akademisinden yeni mezun olan Naz (Sinem Ünsal), korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır. Bir mafya babası olan Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir adamın peşinde olan polis teşkilatı, Naz’ı ve deli dolu polis memuru Pamir’i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir. Gizli görev ise, Naz’ın Yaz ismi ile Pamir’in Levent Güneş ismi ile evli bir çift olarak Tarık Koşuoğlu’nu yakından takip edebilmek için onlara komşu olması ile başlarından geçen ilginç ve romantik komedi tadında olayları konu alıyor.

Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında; Halit Özgür Sarı (Pamir), Sinem Ünsal (Naz), Şinasi Yurtsever (Namık), Şebnem Sönmez (Aynur), Tardu Flordun (Tarık), Bülent Emrah Parlak (Talat), İdris Nebi Taşkan (Tufan), Selçuk Borak (Sadullah Komiser), Ece Dizdar (Nehir), Fulden Akyürek (Günday), Ersel Şibil (Ferdi), Erşan Utku Ölmez (Numan Akyürek), Adin Külçe (Ömer Koşuoğlu), Emrullah Çakay (Adem Koşuoğlu), Sinan Sicimoğlu (Kadir),Sinem Akyol (Zeynep Koşuoğlu) ve Bala Atabek (Çiçek) gibi önemli isimler yer alıyor.

22-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar