Çağrı Çıtanak ve Naz Çağla Irmak Aynı Filmde Buluştu!

Çağrı Çıtanak ve Naz Çağla Irmak Aynı Filmde Buluştu!
Menajerimi Ara dizisinde rol alan Çağrı Çıtanak ve Kırgın Çiçekler dizisi ile çıkış yapan Naz Çağla Irmak aynı filmde buluştu. Başarılı iki isim ‘Sen İnandır’ filminde buluştu

Dijitalde yayınlanacak olan ‘Sen İnandır’ filminde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç başrollerinde yer alıyor. Ayça Ayşin Turan bugüne kadar Arıza, Zemheri, Meryem, Menajerimi Ara dizilerinde rol aldı. En son ise 2021 yılında Star TV ekranlarında başrollerini Alp Navruz ile paylaştığı ‘Ada Masalı’ adlı yaz dizisinde rol almıştı. Dizide ‘Haziran’ karakterine hayat vermişti. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ‘Ada Masalı’ dizisi sayesinde ikili iyi bir çıkış yakalamış, dizi çifti olarak beğenilen ikili dizinin final yapmasının ardından aşk yaşamaya başladı. Yakışıklı oyuncu Ekin Koç daha önce, TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol aldı. Dizide ‘Ahmed Sencer’ karkaterine hayat verdi. En son geçtiğimiz sezon Show TV’de Üç Kuruş dizisinde yer almıştı. Dizi de ‘Efe Tekin’ rolünü canlandırdı. Rahmetli jokey ‘Halis Karataş’ı canlandırdığı 2018 yılında ‘Bizim İçin Şampiyon’ filminde rol almıştı. 2021 yılında başrolünü Mahir İpek ile paylaştığı ‘Okul Traşı’ filminde ‘Selim’ karakterini canlandırdı. Başrolünü Selin Yeninci ve Selahattin Paşalı ile paylaştığı ‘Kurak Günler’ filminde ise ‘Murat’ı canlandırdı. Son yılların en başarılı isimlerinden biri olup adından çok söz ettirmeyi başardı. Ferit Karahan’ın yönettiği Bir dram filmi olan 2021 yapımı Türk filmi Okul Traşı sayesinde Altın Portakal En İyi Film Ödülü’nü kazandı. Ekin Koç Okul Traşı, Kurak Günler ve Büyük Uçuş filmleriyle 2022 yılında Cannes Film Festivali’ne aday oldu. Ayça Ayşin ve Ekin Koç’un Sen İnandır filminin başrolünde rol alıyor. Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak’ın yeni projesi ne? Hangi filmde birlikte rol alıyorlar? İşte detaylar…

 

Sen İnandır Filminin Oyuncu Kadrosuna Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak Dahil Oldu  

Taff Pictures tarafından dijital platform Netflix için hazırlanan, Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği, filmin senaryosu ise Selen Bağcı kaleme alıyor. Etkileyici bir aşk hikayesini anlatacak Sen İnandır filminin oyuncu kadrosuna Naz Çağla Irmak ve Çağrı Çıtanak dahil oldu. Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’a başrolde Çağrı Çıtanak ve Naz Çağla Irmak’ta eşlik edecek.

 

Naz Çağla Irmak bugüne kadar, Bizim Evlerin Halleri, Çakallarla Dans 5, Kırgın Çiçekler, Tövbeler Olsun, N Kuşağı, Hakim ve son olarak henüz vizyona girmemiş olan Demir Kadın: Neslican projelerinde rol aldı.

Çağrı Çıtanak ise bugüne kadar, Küçük Sırlar, Bizim Yenge, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Babam Sınıfta Kaldı, Şeref Meselesi, Acil Aşk Aranıyor, Tatlı İntikam, Vatanım Sensin, Ateş Böceği, Kocaman Ailem, Sen Kal Çapımı, Menajerimi Ara, İkimizin Sırrı ve son olarak beIN Connect dijital platformunda yayınlanacak olan ‘Erkek Severse’ dizisinde ‘Mete’ karakteri ile rol almıştır.  

 

Sen İnandır Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Sen İnandır filminin çekimleri Asos’ta başladı. Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç’un başrollerini paylaştığı ve Netflix’te yayınlanacak.

Sen İnandır Filminin Konusu, Deniz ve Sahra iki çocukluk arkadaşıdır. Deniz başarılı bir fotoğrafçı, Sahra ise bir reklam ajansında çalışır. Sahra çok güzel bir kız ve çok başarılıdır. Filmde Deniz ile Sahra’nın aşk hikayesi anlatılıyor. Romantik komedi türündeki filmde, Deniz Sahra’yı gördüğü ilk anda ona aşık olur.

 

Sen İnandır filminin oyuncu ve karakterleri; Ekin Koç (Deniz), Ayça Ayşin Turan (Sahra), Yıldız Kültür (Deniz’in Babannesi), Zerrin Sümer (Sahra’nın Babannesi), Naz Çağla Irmak (Ahu) ile Çağrı Çıtanak (Ulaş) yer alıyor.

22-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar