Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'in katili belli oldu

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'in katili belli oldu
Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'in katilinin kim olduğu merakla bekleniyordu. Dizinin son bölümünde Edip'in katilinin kim olduğu ortaya çıktı!

Star TV'de Salı günü ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde sır cinayetle ilgili gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Dizinin sezon finali bölümünde Merve'nin evinin ikinci katından düşerek hayatını kaybeden Edip'in katili kim çıktı?

Ay Yapım tarafından Star TV için hazırlanan, başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır ve Duygu Sarışın'ın paylaştıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Sarmaşık'ta gerçekleşen cinayeti kimin işlediği nihayet belli oldu. Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'in katilinin Arzu olduğu ortaya çıktı. Peki cinayette parmağı olan tek Arzu mu? Bu sorunun cevabını gelecek haftalarda hep birlikte göreceğiz.

Katil nasıl ortaya çıktı?
Dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde Pelin, cinayet aleti Şamdanı yok etmek, delilleri ortadan kaldırmak istemişti. Pelin'in tedirgin davranışlarından şüphelenen Oya, aracıyla Pelin'i takip etmişti. Pelin'in Şamdanı uçurumdan aşağı attığı gören Oya, cinayet aleti olabileceği şüphesiyle uçurumdan inerek şamdana ulaşmış ve komiser Kemal'e haber vermişti. Oya'nın cinayet aletini bulması Komiser Kemal'in cinayetle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkarmakta büyük rol oynadı.

“İşte benim yolculuğum. Anlattım size herşeyi” #iştekatil @tulinozenn @ayyapim @startv pic.twitter.com/dXFGQ0jK1P

— UFAKTEFEKCİNAYETLER (@ufaktefekcdizi) 23 Ekim 2018

 

Son bölümde neler oldu?

Sarmaşık'ta işler iyice kızıştı! Betül, Oya'nın çocuğunun Serhan'dan olmadığı düşüncesiyle babalık tespiti davası açıyor. Bu yaşananlar üzerine Oya'ya bir darbede Merve'den geliyor; Oya ile Kerem'in birlikte olduğu dedikodusunu tüm Sarmaşık'a yayıyor. Yaşananlar Oya ve Serhan'ın arasında gerilime yol açarken, Burcu, Pelin ve Emre'nin kirli geçmişinden haberdar oluyor. Burcu'nun gerçekler karşısında nasıl bir hamle yapacağı merak edilirken, Başkomiser Kemal, Oya'nın bulduğu cinayet aletiyle Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve katile bir adım daha yaklaşıyor. Yaşananlar üzerine katilin Arzu olduğunu herkes öğrenir.

#iştekatil @ayyapim @startv pic.twitter.com/c2UdcrwqV5

— UFAKTEFEKCİNAYETLER (@ufaktefekcdizi) 23 Ekim 2018

24-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar