Bir Mucize Olmazsa final yolu görünüyor!

Bir Mucize Olmazsa final yolu görünüyor!
Fox TV'nin yeni dizisi Bir Mucize Olsun için gerçekten de bir mucizeye ihtiyaç var. Dizide işlenen alışıla gelmiş konu izleyiciyi etkileyememiş olacak ki dizi dün yayınlanan bölümüyle reytinglerde resmen çakıldı.

Canlitv Analiz | Televizyon kanalları eskiden prestij kaybetmemek için yeni dizi yayına alınacağı zaman "ince eleyip sık dokur" öyle karar verirlerdi. Aylar önce dizi tanıtımları yapılır izleyiciler bilgilendirilirdi. Artık tam aksime hangi kanalda hangi dizi başlıyor, final yapıyor belli değil. Hatta bazı diziler final bile yapmadan yayından kaldırılıyor. 

Son olarak bu dizi akımına örnek olarak Fox TV'yi rahatlıkla gösterebiliriz.

Geçtiğimiz hafta yayına aldığı 'Bir Mucize Olsun' dizisi için gerçekten de bir mucize lazım. Dizinin başrollerinde yer alan Furkan Palalı ve Su Kutlu izleyiciden tam not aldı almasına ancak dizi hikayede sınıfta kaldı.

İzleyici artık ekranda farklı projeler görmek istiyor. Hatta dizinin konusu o kadar dizi de işlendi ki, buna örnek Kanal D'nin yeni dizisi İnsanlık Suçu ile neredeyse birebir aynı olacakmış diyebiliriz.

Bir Mucize Olsun'da, Üvey annesi tarafından eziyet görerek büyüyen ve ona sahip çıkmak için mirasından pay vermek isteyen bir dede tabi bu miras işlemleri arasında ortaya çıkan yakışıklı bir genç...

İnsanlık Suçu'nda, Yokluk içinde büyüyen ve babasını yoksulluktan dolayı kaybeden genç, babasının cenazesinde ona mirasından pay vermek için ortaya çıkan bir amca, kuzenin nişanlısına aşık olan yoksul genç...

Sizce de konular birbirine çok benzemiyor mu?

Bir Mucize Olsun dizisinin geleceği pek parlak durmuyor. Dizi dün yayınlanan bölümüyle TOTAL reytinglerinde 11'nci sırada yer alırken, AB reytinglerinde ise 10'ncu sırada yer aldı.

Bu gidişatın devam etmesi durumunda diziyi belki bir kaç bölüm daha izleyebiliriz.

Dizi hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

14-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar