İki yeni dizi final yapıyor

İki yeni dizi final yapıyor
Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Fox TV'nin yeni dizisi Bir Mucize Olsun final yapıyor. Yüksek maliyetli dizi projesi Mehmed: Bir Cihan Fatihi neden bu kadar erken final yapıyor? Bir Mucize Olsun ne zaman final yapacak?

Bir yanda büyük tepki ve destekle yayın hayatına başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi, diğer yanda büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Bir Mucize Olsun dizisi. İki dizi takipçileri için malesef final haberini üzülerek vermiş bulunuyoruz.

Aslında medyayı yakından takip eden herkes için iki dizinin final yapması sürpriz olmadı.

Mehmed: Bir Cihan Fatihi ne zaman neden final yapıyor?

Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin en az Muhteşem Yüzyıl dizisi kadar başarılı olması beklendi. Belki de en büyük yanlış burada başladı. Kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun gibi usta oyuncular yer alsa da bu dizinin başarıl olacağı anlamına gelmiyor. Öncelikle hikaye izleyiciyi kendine çekmeli. Mehmed: Bir Cihan Fatihi bunu başaramadı. Sosyal medyada eleştiri ve tepki yağmuruna tutulan dizi izlenme oranlarında da başarı gösteremeyince, yüksek maliyetli dizi için final kararı alındı.

Mehmed: Bir Cihan Fatihi 7'nci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bir Mucize Olmadı!

Fox TV'de henüz iki bölüm yayınlanan ve daha ilk bölümden final sinyallerini gösteren 'Bir Mucize Olsun' dizisi için final kararı kimseyi şaşırtmadı. Hatta Geçen hafta dizi hakkında Bir Mucize Olmazsa final yolu görünüyor! başlıklı bir makale hazırlamıştık. Haklı çıktık dizinin üçüncü bölümüyle ekranlara veda edeceğini başarılı oyuncu Furkan Palalı, sosyal medya hesabından sitemkar sözlerle duyurdu.

İşte Furkan Palalı’nın o paylaşımı;

Tüm ekip olarak gönülden inanarak başladığımız bu proje için, maalesef sürecin en başından itibaren doğru olmadığını sonradan öğrendiğimiz bir çok şeye ikna edildik ve sadece güvendiğimiz için bekledik. Gelinen noktada, kanal ile önceden bir kontrat yapılmadığını, üç bölüm çekimi tamamlandıktan sonra yapılan anlaşmanın da zaten üç bölümlük olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Aylardır sete çıkmayı bekleyen ve şahım tarafından sete geri dönmeye ikna edilen tüm oyuncu arkadaşlarımdan, set emekçilerimizden ve bize inanan, destekleyen tüm seyircilerimizden özür diliyorum. Bu bilgiler ışığında ve böyle bir durumun başka bir ekibin başına gelmemesi dileğiyle, takdiri sizlere bırakıyorum

 

18-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar