Bir Peri Masalı 12. Bölüm izle

Bir Peri Masalı 12. Bölüm izle
Zeynep’in hamile olduğunu öğrenen Onur ve Zeynep bu müjdeli haberle mutluluktan adeta uçarlar. Bu güzel haberden sonra başlarına gelen kötülüklerin kaynağını arama peşine düşerler

Sıradan bir hayatı olan ve çocuk bakıcılığıyla geçinen Zeynep kendi doğum gününde bir çanta dolusu para bulur. Hayatı jet hızıyla değişen Zeynep bu hayata uyum sağlayıp kalıcı hale getirmek için Köksal Ailesinin veliahtı olan gözde bekar Onur Köksal’ı gözüne kestirir. Fakat cemiyete girmek o kadar kolay olmayacaktır.Zira Zeynep’in geçmişi hiçbir zaman peşini bırakmayacaktır.

Bir Peri Masalı 12. Bölüm İzle

Zeynep’in hamile olduğunu öğrenen Onur ve Zeynep bu müjdeli haberle mutluluktan sarhoş olurlar. Bu mutlu haberin ardından başlarına gelen kötülüklerin kaynağını arama peşine düşerler. Hem Onur hem  de Zeynep kendi aileleri hakkında yeni öğrendikleri bilgiler üzerine yüzleşme peşindedirler. İlginç hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çeken “Bir Peri Masalı” dizisi 12. bölümüyle 20 Aralık saat 20.00 ‘de Fox TV’de yayınlanacak..

Dizinin Senaristi ve Yönetmeni Kim?

İyilik ve Sadakatsiz dizilerinin yönetmeni olan Merve Çolak ile Sardunya filminin yönetmeni olan Çağıl Bocut beraber yönetmen koltuğunda oturuyor. Saklı dizisine de imzasını atan Deniz Akçay’ın senaristliğini yaptığı dizinin yapımcılığını Medyapım üstleniyor.

Oyuncu Kadrosu

“Bir Peri Masalı” dizisinde Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir Çermik, Baran Bölükbaşı, Okan Ürün, Tülin Ece Yazkan, Şener Savaş, Canan Atalay, Ali Aksöz, Merve Oflaz ve Müfit Kayacan gibi çok önemli oyuncular rol alıyor.

“Peri Masalı” Dizisi’nin Başrollerinden Birini Oynayan Nazan Kesal Kimdir ?

Üniversiteye kadar olan eğitimini Manisa'da tamamlamasının ardından yüksek öğrenimini İzmir 9 Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında tamamladı.
Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, tiyatro ve Film yönetmeni Nazan Kesal, 28 Mart 1969 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamladı. Ardından yüksek öğrenimini İzmir 9 Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. 1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 2004 ‘te Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal'la hayatını birleştiren Nazan Kesal, bir çocuk annesidir.

Oynadığı diziler arasında Aşk ve Ceza, Fazilet Hanım ve Kızları, Halka, Bugünün Saraylısı, Bir Zamanlar Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir de bulunuyor.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar