Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'ın yeni projesi belli oldu

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'ın yeni projesi belli oldu
Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Murat Ünalmış yeniden ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncunun yeni dizisi Fox Tv'de yayınlanacak.

Son olarak 4 sezon boyunca rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapmasıyla birlikte dinlenmeye çekilen ünlü isim Murat Ünalmış yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon final yapan dizinin ardından yorgunluk çıkarmak için gelen teklifleri değerlendirmeyen ünlü isim sonunda yeniden ekranlara dönme zamanının geldiğine karar vererek gelen teklifleri değerlendirmeye ve senaryo okumalarına başladı. Ünlü isim şu ana kadar rol aldığı yapımlarda hep uzun soluklu olarak yer aldı ve bunu da devam ettirmek için ince eleyip sık dokuyor. Gelen teklifler arasından MF Yapım tarafından hazırlıkları süren Gülcemal dizisinin senaryosunu beğenen Murat Ünalmış yapım şirketi ile masaya oturdu. Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından hangi yapımla ekrana döneceği merak edilen oyuncunun evet dediği Gülcemal’in Fox Tv için hazırlandığı öğrenildi.

Gülcemal ile Anlaştı

Dört sezon gibi uzun bir süre İstanbul’dan uzakta Adana’da çekimleri yapılan başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan ve oldukça iyi bir performans ortaya koyan başarılı oyuncu Murat Ünalmış’ın ekranlara yeniden döneceği proje belli oldu. Ünlü oyuncu MF yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de yayınlanacak olan Gülcemal projesine evet dedi. Hazırlıkları süren dizinin şu sıralar cast çalışmalarının yapıldığı ve dizinin yeni yılla birlikte sete çıkacağı ve en geç ocak ayı içinde de seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Şu an Yasak Elma hariç bütün dizilerine erken final yaptıran ve yeni yıla yeni dizilerle başlamayı planlayan ve bu sefer talihsizliğini yenmek üzere bütün çalışmaları titizlikle yürüten Fox Tv’nin iddialı yapımlarından olacak Gülcemal’in yazılan ilk senaryolarını Murat Ünalmış’ın da oldukça beğendiği öğrenildi.

Murat Ünalmış Kimdir?

Türk dizi ve Sinema oyuncusu Murat Ünalmış 23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede okurken oyunculuk eğitimleri alan Murat Ünalmış daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar, Kurşun Yarası, Üç Kadın, Şöhret, Sır Gibi, Rüzgar, Kasaba, Yer Gök Aşk, Babalar ve Evlatlar, İnadına Yaşamak, Seddülbahir 32 Saat, Sevda Kuşun Kanadında, Deli Gönül, Bir Zamanlar Çukurova, Celal Oğlan, Gecenin Kanatları, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare adlı yapımlarda rol almıştır.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar