10 dizi birden yayına başlıyor

10 dizi birden yayına başlıyor
Yaz sezonu bitti ve televizyon kanallarında yeni sezon başladı. Mayıs ve haziran aylarında sezon finali yapan diziler ilk bölümleriyle ekrana geliyor Sırada yeni diziler var

19 Eylül itibariyle televizyon kanallarında yeni sezon başladı. Dizi severlerin heyecan ve merakla beklediği yeni sezonda bu hafta tam 10 dizi yeni bölümleriyle veya ilk bölümleriyle ekrana gelecek. İzleyici yeni sezonda başlayacak olan yeni dizileri merak ediyor. İşte bu hafta yayına girecek olan diziler haberimizde. Şimdi detaylar

10 dizi birden yayına başlıyor

Yaz sezonu bitti ve bugün itibariyle televizyon kanallarında yeni sezon başladı. Mayıs ve haziran aylarında sezon finali yapan “Yasak Elma”, “Alparslan: Büyük Selçuklu”, "Baba" ve “Emanet” yeni sezonu bu hafta açıyor. Ayrıca “Ben Bu Cihana Sığmazam”, "Bir Peri Masalı", "O Kız", "Aldatmak", "Yalı Çapkını" ve "Seni Dinliyorum" gibi yeni diziler de ilk bölümleriyle ekran yolculuğuna başlıyor.

Yasak Elma

6. sezonuna merhaba diyen Yasak Elma takviye oyuncularla izleyiciyle buluştu. Her sezon olduğu gibi yine pazartesi akşamları yayınlanacak olan Yasak Elma’da Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen başrolleri paylaşıyor. Diziye yeni sezonda Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi ünlü isimler dahil oldu.

Alparslan: Büyük Selçuklu

Tarihi dizileriyle rakiplerine fark atan TRT1’in pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu 19 Eylül Pazartesi yenilenen kadrosu ve hikaye3siyle izleyiciyle buluştu

Emanet

Yeni yeni trend olmaya başlayan günlük dizilerden biri olan Emanet, Kanal 7 ekranlarındaki macerasına devam ediyor. 3. Sezonuna merhaba diyen Emanet, 19 Eylül’den itibaren hafta içi her akşam 19:00’da.

Baba

Show TV’nin geçen sezon ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’ ikinci sezonuna 20 Eylül Salı akşamı start veriyor. Bir Anadolu Hikayesi sloganıyla ekrana gelen ve sezon finaliyle çok konuşulan Baba yenilenen hikayesiyle bu sezonda da iddiasını sürdürecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam

Güzel Adamlar Medya’nın ilk yapımı olan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 20 Eylül Salı günü ilk bölümüyle ekrana geliyor. Oktay Kaynarca’nın hem yapımcı hem de başrol oyuncu olarak görev aldığı dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

Bir Peri Masalı

MEDYAPIM imzalı yeni dizi Bir Peri Masalı çarşamba günleri ekrana gelecek. Deniz Akçay’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Çağıl Bocut ile Merve Çolak’ın oturduğu “Bir Peri Masalı”, 21 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle Fox Tv’de.

O Kız

Kanal D’nin iddialı dizisi "O Kız" 21 Eylül Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazır.

Aldatmak

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın Atv için hazırladığı "Aldatmak"ın ilk bölümü 22 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.

Yalı Çapkını

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncuları aynı projede buluşturan romantik dram dizisi “Yalı Çapkını” dizisi 23 Eylül Cuma günü ilk bölümüyle Star Tv’de.

Sizi Dinliyorum

Onur Buldu’nun 50 farklı karakterle başrolü oynayacağı “Sizi Dinliyorum” 23 Eylül Cuma EXXEN’de başlıyor. Farklı konsepti ve sıra dışı karakterleriyle “Sizi Dinliyorum”da eşsiz bir ilişki terapisi deneyimi sunuyor.

19-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar