Bir Peri Masalı Oyuncu Kadrosunu Deniz Uğur ile Takviye Etti

Bir Peri Masalı Oyuncu Kadrosunu Deniz Uğur ile Takviye Etti
Fox Tv ekranlarının bu sezon başlayan dizilerinden biri olan Bir Peri Masalı dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı ve güçlü oyuncu Deniz Uğur dahil oldu.

Bu sezon başlayan yeni dizilerden biri olan ve Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan dram ve gençlik türünde işlenen Bir Peri Masalı dizisi her hafta çarşamba akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle hakkında sık sık final yapacak söylentileri çıkan dizi yayın hayatına devam ederken reytinglerini yükseltmek ve rahat bir nefes almak için çalışmalarına devam ediyor. Oldukça ünlü bir oyuncu kadrosuna sahip Bir Peri Masalı hem hikayesini güçlendirmek ve hem de reytinglere etki edebilmek için yeni oyuncularla kadrosunu takviye etmeye de devam ediyor. Bu amaçla Bir peri Masalı, dizilerin ve filmlerin aranılan isimlerinden olan güzel ve başarılı oyuncu Deniz Uğur ile el sıkışarak kadrosuna dahil etti.

Deniz Uğur Bir Peri Masalı’nda!

MedYapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Peri Masalı genç bir kızın sınıf atlamak ve daha iyi şartlarda yaşayabilmek için verdiği mücadelenin hikayesini anlatıyor. Daha iyi şartlarda bir hayat sürmek için zengin bir adamla birlikte olmak için verilen mücadelenin hikayesini anlatan dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Deniz Akçay tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Merve Çolak ve Çağıl Bocut otururken dizinin oyuncu kadrosunda ise Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse ve Müfit Kayacan yer alıyor. Zaman zaman yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren diziye son olarak başarılı ve güzel oyuncu Deniz Uğur dahil oldu. Başarılı oyuncunun katılımıyla daha da güçlenen dizinin reytingleri ise bir kez daha merak edilmeye başlandı.

Bekleneni Veremedi

Bu sezon başlayan diziler arasında yer alan ve kadrosuyla dikkatleri çeken Bir Peri Masalı genç bir kızın hayatını daha iyi yaşamak ve sosyeteye karışmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Olmadığı biri olmaya çalışan birinin hayatını yeniden yazmak istediği dizi başladığı ilk bölümlerde reytinglerde orta sıralarda yer alırken ilerleyen haftalarda reytinginde belirgin bir düşüş yaşanmaya başladı. İlk beşler içinde yer alan dizi son dört haftadır ilk on içine dahi giremezken kanal da dizi için final seçeneğini masaya getirerek beklemeye başladı. Reytinglerinde yükselme olmadığı takdirde erken final yapmasına kesin gözüyle bakılan dizinin yeni bölümleri oldukça hayati olarak görülüyor. Bir Peri Masalı her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de.

09-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar