Bir Şansım olsa Show TV’den Star TV’ye transfer oldu

Bir Şansım olsa Show TV’den Star TV’ye transfer oldu
Özgün bir yapım olan ve şu anda iki ülkeye satışı gerçekleşen Bir Şansım Olsa'nın Star Tv ‘de ilk bölümü 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 de ekranlara gelecek.

Bir Şansım olsa hangi TV’ye geçti? Program sunucusu Ahu Sungur değiyor mu? Star’da ilk program ne zaman? Bir Şansım Olsa uyarlama mı yoksa özgün bir yapım mı? Program ve Ahu Sungur ile ilgili merak ettikleriniz yazımızda.İşte detaylar....

Bir Şansım olsa Show TV’den Star TV’ye transfer oldu

Ayşegül Günay’dan aldığı bayrağı daha ilerilere taşıyan ünlü oyuncu ve sunucu Ahu Sungur’un sunuculuğunu yaptığı Show Tv’nin ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa’dan çok büyük bir transfer sürprizi haberi geldi. Kendi alanında ve gününde en çok izlene program olan Bir Şansım olsa artık bundan sonra Star TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

İnsanarın hayatına dokunmak çok önemli

Programa ilk başladığında yaşadığı heyecanı şöyle anlatmıştı Ahu Sungur: “Sanki meslek hayatımın ilk günü gibi heyecanlıyım. Dikkatle ve ilgiyle  izlediğim bir programdı. Yaşanılanların arasında hissediyordum kendimi. Şimdi o anlatılanların bir parçası olmak çok önemli ve heyecanlı. İnsanların hayatına dokunma çok önemli.”

Ahu Sungur, Ayşe Günay’dan aldığı bayrağı daha ileri taşıdı

Show TV’de ilk programa başladıktan sonra ünlü oyuncu Ayşegül Günay’ın yerini doldurup dolduramayacağı çok merak ediliyordu. Fakat daha ilk programda beklentileri fazlasıyla karşılayan Ahu Sungur sorduğu ilginç ve can alıcı sorularla ilgiyi hep yukarılarda tutmayı başardı. Ve başvuranlara yapmış olduğu haklı çıkışlarla izleyicinin kalbinde taht kurdu. Özgün bir yapım olan ve şu anda iki ülkeye satışı gerçekleşen Bir Şansım Olsa bundan sonra Star Tv ‘de izleyicileriyle buluşacak. Star TV’deki ilk bölümü 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 de ekranlara gelecek olan programın nasıl bir performans izleyeceği merak konusu.

Bir Şansım olsa’daki hikayeler gerçek hayattan

Ünlü oyuncu Suat Sungur’un eşi ve kendisi de oyuncu olan Ahu Sungur’un sunuculuğunu yaptığı Bir Şansım Olsa ‘da hayattan gerçek hikayeler ekranlara geliyor. Bazılarının kurgu olduğunu sandığı hikayelerin tamamı gerçek ve hayattan. Fakat bir oyuncu kadrosuyla canlandırılarak ikinci bir şans isteyenlerin karşı karşıya getirildiği program adeta bazen heyecan kasırgası bazen de hüzün dalgası şeklinde gerçekleşiyor. Zaman makinasına girip hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz? Sorusuna cevap arayan, geçmişindeki pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha istiyorlar.

18-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar