Kıvanç Tatlıtuğ Boğa Boğa Filminin Galasında

Kıvanç Tatlıtuğ Boğa Boğa Filminin Galasında
Yakında internet yayın kanalı Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Boğa Boğa filminin galasına katılan Kıvan Tatlıtuğ’dan açıklamalar.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın yer aldığı Boğa Boğa filminin başrolünde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor. Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisi ile gündemde olan ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğimiz yaz aylarında çekilen filmi Boğa Boğa çok yakında Netflix’te yayınlanmaya başlayacak. Seyircinin oldukça merak ettiği Boğa Boğa Filminin ilk gösterimi geçtiğimiz gün 42. İstanbul Film Festivali kapsamında seyirciyle buluştu. İlk gösterimi festival kapsamında Atlas Sinemasında gösterilen filmin ilk gösterimine çok sayıda ünlü isim ve filmin oyuncuları katıldı. Konusu ve kadrosu ile dikkatleri çeken Boğa Boğa filmi aynı zamanda festivalin ulusal yarışma bölümünde yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Açıklama

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Boğa Boğa filminin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ filmin ilk gösteriminin de yapıldığı 42. İstanbul Film Festivali’nde konuştu. Tatlıtuğ yaptığı açıklamada “çok enteresan bir tecrübe oldu. Bu rolü oynadığım için çok mutluyum. Keşif süreci, beraber kafa yormak, kafa patlatmak. Sette olağanın da çok üstünde serbest olabiliyor olmanın konforu da vardı. Onun yansıdığını düşünüyorum. Onur’a bir kez daha teşekkür ediyorum bu konforu sağladığı için” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca bir yaşına giren oğlu ile ilgili de bir açıklama yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ “bugün oğlumun 1. Yaş günü ve onu kutladıktan sonra buraya geldim. Bir de İstanbul Film Festivali’nde filmimiz gösterime girdi. Çifte mutluluk yaşıyorum. Harbi çok mutluyum bugün” ifadelerini kullandı.

Boğa Boğa Filmi Hakkında

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Hakan Günday’ın senaryosunu kaleme aldığı Boğa Boğa filmi Assos’ta çekildi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in başrolünde yer aldığı filmde finansal bir kriz sonrası yaşadığı yeri terk ederek bir köye yerleşen Yalın’ın yaşadıkları konu alınıyor. Yalın ve eşi bir köye yerleşmelerinin ardından köylülerden hiç de dostane olmayan tavırlar görmeye başlarlar. Bir genci Yalın’a saldırmasıyla da olaylar önlenemeyecek şekilde ilerlemeye başlar. Boğa Boğa Filmi 21 Nisan’dan itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlıyor.

18-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar