Bir Taciz İtirafı da Sunucu Nur Tuğba Namlı’dan Geldi

Bir Taciz İtirafı da Sunucu Nur Tuğba Namlı’dan Geldi
Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta’nın başarılı sunucusu Nur Tuğba Namlı yıllar önce yaşadığı taciz olayını gözyaşlarına boğularak anlattı.

Son zamanlarda kadına yönelik şiddet ve her türlü taciz sık sık gündem olmaya başladı. Her ne kadar bu olaylar konuşuldukça öğrenilse ve bunu yaşayanlar şimdiye kadar bu durumları saklamış olsa da artık konuşuyorlar ve konuştukça da bu yaranın ne kadar büyük ve derin olduğu anlaşılıyor. Sık sık gündeme gelen kadına yönelik taciz ve şiddet olayları son olarak Elmalı Davasıyla adeta zirve yaptı ve bu durum gündemdeki yerini koruyor. Ünlü ünsüz, ilgili ilgisiz herkes bu olayı konuşuyor ve tartışıyor. Yasalar bu yönde ne diyor, yasalarda eksik yönler mi var, mahkemelerin aldığı kararlar ne ifade ediyor her şey açık açık konuşuluyor. Tabi bu durum sonunda bir noktada nihayete erecek ve bu nokta da artık gereken mevzuatlar devreye konacak ya da revize edilerek bu büyük yaraya çare olmaya çalışılacak. Bu ağır travmaları yaşayanlar bir bir bunları paylaşırken bu isimlere ekranların güzel yüzü başarılı sunucu Nur Tuğba Namlı’da dahil oldu. Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta adlı programın sunucusu olan Nur Tuğba Namlı yıllar önce yaşadığı tacizi gözyaşlarına boğularak anlattı.

Yaşadıklarını Anlattı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı programı Hakan Ural’la birlikte sunan barılı sunucu Nur Tuğba Namlı son günlerin en çok tartışılan konusu Elmalı Davasını yorumlarken yıllar önce yaşadıklarını anlattı. Kendisinin de tacize uğradığını ifade eden Nur Tuğba Namlı yaşadıklarını gözyaşları eşliğinde anlattı. Susmayın diyen Nur Tuğba Namlı “bir şey söylemek istiyorum. Ben susmadım. Benim yaşadığım bu yaşanan olaylarla kıyaslanmayacak bir durumdu. Anında fark ettiğimde engellediğim, durdurduğum ve kendimi koruduğum bir olaydı. Susmamak, paylaşmak, anlatmak gerekiyor. Siz sustukça karşınızdaki mahlukatlar bunu devam ettiriyorlar. Ben susmadım. Bunu yapanlar sizi korkutacaklarını sanıyorlar. Korkmayın susmayın” ifadelerini kullandı.

Hakan Ural Teselli Etti

Nur Tuğba Namlı’nın kendi programında öğretmeni tarafından tacize uğradığını anlattığı bu anlarda gözyaşlarına boğulması ekran başındakileri derinden etkilerken programdaki sunucu arkadaşı Hakan Ural’ı da derinden etkiledi. Nur Tuğba Namlı’nın gözyaşlarına boğulduğu bu anlarda Hakan Ural arkadaşını teselli ederek onun yanında yer aldı ve ona destek verdi.

01-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar