Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri’den ilk kareler! Bakın kim paylaştı?

Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri’den ilk kareler! Bakın kim paylaştı?
Her yaptığı projeyle izleyicinin gönlünde taht kuran Cem Yılmaz, uzun süredir üzerinde çalıştığı dizi projesi Erşan Kuneri’nin çekimlerine başladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri’nin çekimleri başladı. Diziden ilk kareler sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. İzleyici merak ediyor Erşan Kuneri’nin ilk karelerini bakın kim paylaştı? Şimdi detaylar

Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri’den ilk kareler! Bakın kim paylaştı?

Şovları, gösteri ve filmleriyle televizyon ve sinema dünyasında haklı bir üne sahip olan Cem Yılmaz’ın dizi piyasasında ben de varım dediği Erşan Kuneri dizisinin çekimleri başladı. Ünlü komedyen, kendisinin oynayacağı Erşan karakterinin yeni fotoğrafını "Değerli arkadaşlarım hayırlı olsun "notuyla yayınladı.

Ezgi Mola ilk kareleri paylaştı

Her yaptığı projeyle izleyicinin gönlünde taht kuran Cem Yılmaz, uzun süredir üzerinde çalıştığı dizi projesi Erşan Kuneri’nin çekimlerine başladı. Oldukça heyecanlı gözüken ünlü komedyen, "Değerli arkadaşlarım hayırlı olsun" notuyla duyurduğu dizinin ilk set gününden kareleri ise Ezgi Mola kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

2022 yılında yayına girecek

Önümüzdeki yıl yayına girmesi beklenen Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosu ise Cem Yılmaz’ın vazgeçemediği isimlerden oluşuyor. Başrolleri Cem Yılmaz ve Ezgi Mola'nın paylaştığı dizide Zafer Alagöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi Cem Yılmaz’ın her projede yer verdiği oyuncular rol alıyor. Usta komedyen, aylar önce yaptığı bir paylaşımda, "Kral kardeşim İtalyan aktör Necip Memillio! Erşan’da bomba bir karakter ile sizlerle olacak" diyerek heyecanını hayranlarıyla paylaşmıştı.

Cem Yılmaz Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu Cem Yılmaz, aslen Sivaslıdır. Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mezunu olan ünlü komedyen, Leman Dergisinde karikatür çizerek sanat hayatına atıldı. 1995 yılında Leman Kültür'de başladığı standup gösterileriyle ünlenirken, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde 1200’ün üstünde gösteri yaptı. Hem yurt içi hem de yurt dışında gösteriler yapan Cem Yılmaz, “Her şey Çok Güzel Olacak” filmiyle sinema sektörüne yapımcı ve yönetmen olarak giriş yaptı. Reklam dünyasında da boy gösteren ünlü komedyen, halen Mavi Jeans, iş Bankası, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklam yüzüdür.

Gösterileri :

1999 : Milenyum

1999-2001: Bir Tat Bir Doku (Tek Kişilik Gösteri)

2001-2008: CMYLMZ (Tek Kişilik Gösteri)

2010 : CMYLMZ Soru & Cevap

2011 : CM101MMXI – FUNDAMENTALS

01-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar