Fahriye Evcen Uyanış Büyük Selçuklu Yolunda

Fahriye Evcen Uyanış Büyük Selçuklu Yolunda
TRT 1 ekranlarının başarılı yapımı Uyanış Büyük Selçuklu cast çalışmalarına devam ediyor. Dizi de Barış Arduç’un partnerinin Fahriye Evcen olacağı iddia edildi.

Televizyonlarda yaz sezonu dizilerinin başlaması ve seyircinin ilgisinin ve dikkatinin bu dizilere yönelmesiyle sezon arası veren dizilerdeki gelişmeler ve yeni başlayacak diziler hakkındaki haberler biraz geri planda kaldı gibi. Oysa Eylül sezonuna televizyon kanalları ve yapım şirketleri oldukça ciddi bir şekilde ve çok sürpriz gelişmelere açık şekilde devam ediyorlar. Sezon arası veren ve geçen sezonun başında seyirciyle buluşan TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da bu sürpriz gelişmelere oldukça açık yapımlardan biri. Bilindiği üzere Uyanış Büyük Selçuklu sezon arası verirken büyük bir tavsiyeye giderek dizide hikaye değişikliğine gitmiş ve oyuncu kadrosunu neredeyse tamamına yakınıyla yollarını ayırmıştı. Akli Film tarafından hazırlanan dizi bugünlerde oldukça telaşlı ve yoğun günler yaşıyor. Kolay değil tutmuş, reytingi iyi, seyircinin büyük beğenisini kazanmış bir dizi olarak yeniden baştan sona bir kadro kurmak. Bu yönüyle yapım şirketi adeta nefessiz bir şekilde cast çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar sırasında ilk sürprizinde genç ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen olacağı iddiaları bir anda herkesi heyecanlandırdı.

Barış Arduç’a Partner Oluyor

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Uyanış Büyük Selçuklu için yapım şirketi yoğun bir cast çalışması içerisinde dizideki bütün oyuncularla yollarını ayıran Akli Film yeni konsepti Sultan Alparslan’ı anlatabilmek için baştan sona yeni bir oyuncu kadrosu kuruyor. Bunun için ilk olarak sezon bitmeden başarılı oyuncu Barış Arduç’la anlaşmaya varan Akli Film usta oyuncuya partner olarak da yine bir başka usta ve güzel oyuncu Fahriye Evcen’i gündemine almış durumda. Her ne kadar resmi bir açıklama henüz yapılmamış olsa da iddia Fahriye Evcen’in Barış Arduç’un partneri olma yolunda ilerlediği şeklinde. Uzun süredir ekranlardan ve setlerden uzak kalan güzel oyuncunun böyle iddiasını kanıtlamış bir diziyle ekranlara dönecek olması sevenlerini de hayli heyecanlandırmış durumda. Ancak yine de her şeye oldubitti gözüyle bakmak doğru olmaz. Her ihtimale karşı resmi açıklamayı beklemek en doğrusu olacak gibi görünüyor.

Uzun Süredir Setlerden Uzak

Genç ve başarılı oyuncu Fahriye Evcen evlendikten ve çocuğunu dünyaya getirdikten sonra setlere uzunca bir süre ara veren oyunculardan. Çocuğunu kendisinin büyütmek istemesi sebebiyle şimdiye kadar gelen tekliflere mesafeli yaklaşan oyuncu artık setlere dönme vaktinin geldiğini düşünmüş olacak ki adı pek çok yapımla anılmaya başlandı. Bakalım güzel oyuncu nasıl ve hangi projeyle ekranlara dönecek ve sevenlerinin karşısında yer alacak?

01-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar