Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm İzle!
Demir ve Yılmaz cephesinde savaş daha da hiddetlenerek artıyor. Üstelik bu sefer Demir'in karşısında annesi de var. Adnan'ın kim olduğunu öğrenen Fekeli ne yapacak?

Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, ve Kerem Alışık'ın paylaştığı ve Adana bölgesinin 1950lerdeki yaşantısı anlatılan  Bir Zamanlar Çukurova dizisi ritmini giderek artırarak devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölümü ile bu akşam sevlerinin karşısına çıkacak. Yamanlar Cephesinde sinir fazlasıyla tavan yapmışken, Züleyhan'nın Hünkar'ın gerçek yüzünü ortaya çıkartması Hünkar ve Fekeli'nin arasına buzdan duvarlar çekecek mi? Fekeli'nin Züleyha'dan öğrendikleri Yılmaz ve Müjgan'ın hayatında neleri değiştirecek? Hepsi ve daha fazlasıni Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm haberimizden öğrenebilirsiniz. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 49.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Adındada geçtiği gibi Adana - Çukurova'da 1950lerden sonrasını anlatan, yaşanmış bir hikayeden konu alınmış Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu akşam evlenmek üzere olan Hünkar Yaman ve Fekeli'nin arasında Züleyha girecektir. Hünkar hakkında yaşadığı herşeyi tüm çıplaklığı ile ortaya dökecek, Kendisinin nasıl gelin edildiğini ve hatta Adnan'ın Yılmaz'ın oğlunu olduğunu dahi söyleyecektir. Fekeli 40 yıldır içinde taşıdığı o büyük sevdasının kararmış bir kalpte karşılık bulacağından endişelenecek ve Hünkar'a olamayacağını söylecektir. Aynı zamanda Adna'ın yılmaz'ın çocuğu oldğunu öğrenen Müjgan, hazmedemediği yaşanmışlığın ve çok sevdiği kocasının çocuğunun arasında kalacak, Behice'nin de dolduruşu ile evliliği hepten zara görecektir. 

Demir Annesi ile arasındaki gemileri toptan yakmış olsada, Fekeli ile evlenmemesi için Züleyha'nın söyledikleri Demir ve Züleyha Yaman'ın arasında gerilime hatta kaosa sebeb olacaktır.  Demir annesi, Fekeli, Yılmaz hatta tüm Çukurova karşısında olsa bile bu savaşı aslında babsının geçmişi için değil Züleyha'nın aşkı için verdiğini itiraf edecektir. 

Diğer taraftan Şermin ve Behice Yamanlar'ı bitirmek için and içmiş, üstelik bu işe birde Hatip'i karıştırmıştır. Hatip Çukurova'da adını duyuracağı bir başarıya imza atmış Yılmaz ve Demir'i kendi savaşlarında boğulurken, karşısına alarak İtibarını göklere çıkarmıştır. Artık Adana'da adından sıkça söz ettirecek olan Hatip İn büyük kahramanlığı ne?

Birde Yamanlar'ın gözdesi, küçük kızları olarak ellerinde büyümüş Gülten'in dertleri vardır. Gülten Çetin ile iki aile savaşı sebebi ile evlenemeyeceğini söylemiş Çetin ısrar edincede Rüstem'e evlilik hazırlıklarını tamamlasın diye haber göndermiştir. 

19-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar