Özcan Deniz sevenlerini kararıyla mest etti!

Özcan Deniz sevenlerini kararıyla mest etti!
Kral dizisiyle tekrar gündeme gelen Özcan Deniz aldığı son kararla hayranlarını sevindirdi. Özcan Deniz'in yıllar sonra aldığı karar gündeme bomba gibi düştü. İşte o karar!

Sevilen şarkıcı ve başarılı oyuncu Özcan Deniz Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin'den sonra yeni dizi Kral'la gündeme gelmişti. Özcan Deniz'in son aldığı karar ise onun sahne performansını ve şarkılarını özleyenleri çok sevindirdi. Özcan Deniz yılbaşında sahne alma kararı verdi. Deniz 9 yıl aradan sonra ilk kez bu yılbaşında sahneye çıkacak. Oyunculuk sebebiyle sahne performanslarına ve sahne programlarına ara veren Özcan Deniz'in yılbaşında sahneye çıkmak için 450 bin tl'ye anlaştığı öğrenildi. Özcan Deniz'in aldığı bu karar hayranlarını mest etti.

Özcan Deniz'den sürpriz karar

Reyting rekorları kıran İstanbullu Gelin dizisinde başarılı ve tempolu bir performans sergileyen Özcan Deniz'in son zamanlarda aldığı yeni kararlar magazin dünyasında çok konuşuluyor. Özcan Deniz'in hikayesini dayısının hayatından esinlenerek yazdığı ve oyuncu olarak da yer alacağı dizi Kral heyecanla bekleniyor. Yeni dizi hazırlıkları ve oyuncu kadrosu ile gündeme gelen Deniz'in 450 bin tl'lik teklifi kabul ederek yılbaşı gecesi sahneye çıkma haberi ise sürpriz bir gelişme olarak gündemdeki yerini aldı. Yeni yılda yine yoğun bir tempoyla yeni projelere başlayacak Özcan Deniz yılbaşı gecesi hem eğlenecek hem eğlendirecek. Özcan Deniz, 31 Aralık gecesi Hilton İstanbul Bosphorus Convention Centre'da  Meya Orkestrası'yla birlikte sahne alacak. Deniz, sahneye Meya Orkestrası'nın ardından saat 23:30'da çıkacak.

Özcan Deniz'in yeni şarkısı: 'Aşk'

Sahnelerdeki hali özlenen Özcan Deniz'in son olarak, Aralık ayında hazırladığı sözleri Özcan Deniz, bestesi Yeganeh Abi Abdollah Antonio ve düzenlemesi Gürsel Çelik'e ait olan “AŞK” şakısı sosyal medya ve müzik platformlarında en çok tıklanan şarkılardan olmaya başladı. Sevilen aşk sarkılarını başarılı bir şekilde seslendiren Özcan Deniz seçeceği birbirinden güzel şarkılarla yılbaşı gecesi hayranlarını coşturmaya hazırlanıyor. Özcan Deniz sevilen bir oyuncu ve şarkıcı olarak birçok projede yer alırken reklam filmlerinin de aranan yüzlerinden biri. Deniz yoğun iş temposunun arasında en son, İdaş markasının reklam filminde de yer almıştı.

18-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar