Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm İzle! 23 Ocak Perşembe akşamı Atv ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyebilirisiniz. Dizinin canlı linki haberimizin detaylarında!

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm İzle! Perşembe akşamlarının merakla beklenen, Adana ve Çukurovada geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu hafta kılıçlar çekiliyor! Demir ve Yılmaz iş için aynı masaya oturunca, Çukurova sanayisinde neler değişecek? Küçük Adnan'ı yangından kim kurtaracak. Müjgan'ı  korumak için halası Hünkar nasıl göz dağı vercek? Hepsi ve daha fazlası 23 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'de ATV'de! Bir Zamanlar Çukurova Canlı izle bölümüne için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 52. BÖLÜM CANLI İZLE!

ADana ve çevresine hakim, babadan zengin Yaman'lar ve Fekeli ailelerinin yıllar önce başlayan düşmanlıklarının nesiilden nesile nasıl aktarıldığını anlatan Bİr Zamanlar Çukurova'da bu hafta, Züleyha'nın yeni doğan bebeği için bebek mevlütü olduğu sırada ahırdaki yangın gitgide büyümüştür. Durumu farkeden züleyha Adnan'ın içeride olduğunu anlamış yüreğine kor ateşler düşmüştür. Oğlu için feryat edip alevlerin arasına gözünü kırpmadan dalmaya çalışan anneyi Hünkar ve Demir duruduracaktır. Küçük Adnan'ı alevlerin arasından kurtaran kimolacak?

Yangında Ahırlar için tüm konak seferber olmuşken, o karmaşada Hünkar hanımın gözüne birinin eksikliği çarpar. Hemde o an en çok orada olması gereken kişi. Gaffur. Gaffur'un orada olmadığını gören Hünkar yaman bu kez ona ağır bir ders vercektir.

Hastanede'de bebeği yaşam savaşı veren müjgan halen Züleyha ve Yılmazdan hırsını alamamıştır. Ağlaya Ağlaya hastaneye Yılmaz'ı çağırır. Fekeli ve Yılmaz bebeğe birşey olduğunu düşünüp hızlıca hastaneye giderler, Müjgan yine sinir krizleri geçirmektedir. Halasının yanına gidip ona dert yanan Müjgan, Gözümün içine baka baka Züleyha'yı seviyor dayanamıyor der.  Her arkasını döndüğünde Züleyha ve Yılmaz'ı burun buruna gören Müjgan akli melekelerini yavaş yavaş yitirmeye başlamıştır. Bu aşk ve hırs onun gözünü kör etmiştir çoktan. 

Yeğeninin durumuna üzülen Behice, Zaten Fekeli'yi elde edemeyişinin hırsı ve Müjgan'ın üzüntüüsü ile Hünkar'ın karşısına geçer ve onu üstü kapalı geçmişte bıraktığını sandığı sırları ile tehdit eder. Hünkar Yaman'ın geçmişte bıraktığı büyük sırrı nedir?

Demir'in depolarındaki Bakliyat'ı bir an önce satabilmesi için iş ortaklarına ihtiyacı vardır. Büyük yatırımlar yapma hayali ile oturduğu toplantı masasına Yılmaz'da gelince Demir deliye döner. Üstelik bu kez Yılmaz'ın eli Demir'in tahmininden daha kuvvetlidir. Toplantı da başarısız olan Demir Yaman arabasına atlayıp konağa giderken ölüm ile burun buruna gelecektir. 

Merakla beklediğiniz Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm tek parça ful izlemek için linki tıklayınız!

 

23-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar