Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm izle!
Züleyha ölümle burun burunadır. Üstelik bu kez birisi işini sağlam yapmaya niyetlidir. Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm ile bu akşam ATV'de!

Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm izle! Demir ve Züleyha'nın acımasız çekişmesi bu akşam Atv ekranlarında olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yine sürükleyici bir bölümle herkesi ekrana bağlayacak. Adana'da çekilen ve iki sezondur büyük bir başarıyla yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha tutukevinde bilinmeyen bir sebebten zehirlenir. Hastaneye kaldırılır. Bu kez bela onun peşini hastanede de bırakmaz. Onu zehirleyerek canını almak isteyen Müjgan mı yoksa Demir midir? Heyecan dolu sahnelerin yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 62.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta 61. Bölüm ile yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan bileklerini kesmiş canına kıymak istemiştir. Hastaneye halasının farketmesi ile götürülür ancak en olması gereken kişi Yılmaz nezarethanededir. Demir ile Züleyhanın duruşmasında irbirlerine zileh çekmişlerdir. Züleyha ise Demir'in ifadesini geri çekmemesinden dolayı halen tutukludur. 

Bu haftaki yeni bölümde ise, Züleyha tutukevinde bilinmeyen bir sebebten fenalaşır. Ağır zehirlenme ile hastaneye kaldırılır. Ancak onun canını almak isteyen kimse işşini sağlam yapmaya niyetlidir. Onu Haastanede de zehir enjekte ederek son noktayı koymak üzeredir. Bu bilinmeyen kişi Züleyha'yı öldürebilecek midir?  Züleyhanın hastaneye kaldırıldığı kısa sürede Çukurovaya yayılır. Hünkar yaman hemen hastaneye koşar. Züleyha yarı ayıkken gözlerini açar ve odada Hünkar hanımı görür. Ondan ağlaya yalvara tek bir şey ister. Evlatları ile bir kez daha görüşmek. Hünkar yaman ona verdiği sözü tutabilecek mi?

Fekeli ve Yılmaz yine karşıkarşıyadır. Bu kez baba oğul arasına giren sebeb nedir? Üstelik bu kez Fekeli ve ÇEtin bilmedikleri bir grup tarafından silahlı saldırıya uğramıştır. Şermin de hala Sabaattin'i geri kazanma derdindeir. Ama bunu yine hile hurda ile yapmak derdine düşer. Savcı Jülideye bir iftira atar ve sonra onun çevresinde olanları izlemek için seyre geçer. Ancak Sebaattin bu duruma uyanacak mıdır? 

Sevilen ve izlenen Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm canlı izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler. . . 

 

02-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar