Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm izle!
Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm izle! Yılmaz'ın hayatı bir mektup ile yine değişecek mi? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm izle! Demir ve Züleyha'nın acımasız çekişmesi bu akşam Atv ekranlarında olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yine sürükleyici bir bölümle herkesi ekrana bağlayacak. Adana'da çekilen ve iki sezondur büyük bir başarıyla yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha tutukevinde bilinmeyen bir sebebten zehirlenir. Hastaneye kaldırılır. Bu kez bela onun peşini hastanede de bırakmaz. Onu zehirleyerek canını almak isteyen Müjgan mı yoksa Demir midir? Heyecan dolu sahnelerin yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta 62. Bölüm ile yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha'nın canı tehlikede idi. Üstelik Züleyha'nın canına kıaycak kişi ise gözünü karartmış şekilde hemşire kılığına giren Müjgan'ın halası Behice'dir. Behice gözünü kara bürümüş Züleyha'yı öldürmek üzere iken Züleyha Behiceyi fark eder. Merak konusu ise Behice işini bitirip Züleyha'nın canını alacak mıdır? 

Züleyha hastanede Canı ile mücadele de iken Demir herşeyden uzak bir anlaşma yapmak için şehrin lokalinde toplantıya gider. Hünkar yaman bu işbirliğine karşı olduğunu dile getirsede annesine zaten zıt olan Demir onu dinlemez. Hünkar bu kez tüm Adana halkını arkasına alır. Hemde bu kez herkes ayaklanarak Hünkar öncde Adana arkasında lokale doğru giderler. Adananın geleceğini değiştirecek bu toplantıya engel olabilecek ler mi? 

Hünkar yaman bu olayın ardından bir güzel iş daha başaracaktır. Annesinin ölümü Züleyha'nın hapis olayı derken iyice karışan konakta Üzüm kızı okula yazdırmak kimsenin aklına gelmez. Giyinmiş süslenmiş okula giden çocukların ardından gıpta ile bakan Üzüm sonunda derdini dile getirir. Hünkar anneannesi onu alıp hemen bu soruna çözüm bulmak için alışverişe götürür. Tepeden tırnağa her ihtiyacını alıp birde Üzüm'ü okula yazdırır. 

Bu gecenın bombası ise Yılmaz'ın karşılaşacağı mektuptur. Yılmaz Adnan'ın kendi oğlu olduğu mektup'a sonunda ulaşmıştır. Üstelik o mektuba ulaşması an meselesidir. Yılmaz bir oğlu daha olduğunu öğrenecek midir? Merak edilen tüm soruların cevabı bu akşam Atv'de yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde. Bir Zamanlar Çukurova 63. Bölüm canlı izlmek için detaylar haberimizde.

İyi seyirler. 

 

09-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar