Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm izle
Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak. Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova uzun bir aradan sonra yeni sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 63. Bölümle sezon finalini Nisan ayında yapan Bir Zamanlar Çukurova, uzun süren ayrılıktan sonra seyirciyle buluşacak. Çekimleri Adana'da yapılan ve sevilen oyuncuları kodrosunda barındıran dizi bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında. Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni sezon heyecanı

Tims&B Productions tarafından projelendirilen Bir Zamanlar Çukurova bu yıl 3. Sezonuyla ekrana geliyor. Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizi ünlü yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından çekiliyor. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Uğur Güneş, Melike İpek Yalova, Bülent Polat, Aras Şenol, Şirin Öten gibi birçok sevilen isimle yayına başlayan Bir Zamanlar Çukurova geçirdiği iki sezonu oldukça başarılı bir şekilde tamamlamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon nasıl başlıyacak?

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezona da aynı başarıyı yakalamak için başlıyor. Acımasızlıklarla dolu bir aşk hikayesini konu alan Bir Zamanlar Çukurova'da birçok değişiklik yaşanacak. Demir Züleyha'ya acı çektirmeye devam ediyor ve evde hizmetçi olarak kalmasını sağlıyor. Çocuklarını Züleyha'dan saklayan Demir'in konaktaki davrannışları Züleyha'yı cezalandırmaya devam ediyor. Öte yandan Müjgan da Züleyha için bir dar ağacı hazırlıyor ve Yılmaz'la arasındaki engel olan Züleyha'nın ölmesini istiyor. Hünkar ise Züleyha ve çocuklarını kavuşturmak için oğlu Demir'le karşı karşıya kalıyor. Demir annesi Hünkar'a karşı mesafesini daha da açıyor.

Hünkar'ı şok eden karşılaşma

Hünkar torunlarını bulmak isterken, hayatının şokuyla karşılaşıyor. İstanbul gazinolarının güçlü sesi Sevda Çağlayan'la Hünkar'ın arasındaki o eski mesele ne? Hünkar eşinin ihanetiyle savaşırken diğer tarafta aynı ihanetin içerisinde oğlunun da olduğunu öğreniyor. Çukurova'yı derinden sarsacak olaylar silsilesi seyircinin de merakını üst düzeyde tutacak gibi görünüyor. Müjgan Yılmaz için katil olmayı bile göze alırken, Yılmaz Müjgan'a dönecek mi? Merakla beklene bir durum ise 3. Sezon başında açıklığa kavuşacak. Yılmaz Adnan'ın kendi oğlu olduğunu öğreniyor. Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'da Atv'de. Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

17-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar