Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm İzle; 1 Ekim Çarşamba 66. Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 66. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova yeni Bölümüyle 1 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. üçüncü sezonun üçüncü bölümü ile  Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Bir zamanlar Çukurova’da bu sezon oldukça hızlı ilerliyor. Çukurova'da hakimiyet kuran Demir ile Yılmaz arasındaki kavganın ve anlaşmazlığın her hafta giderek daha da büyüdüğü ve Fekeli ile Hünkar Hanım arasındaki yıllara dayanan aşkın artık herkes tarafından bilindiği Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 66. Bölümüyle yine nefesleri kesecek gibi görünüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son bölümde hapishaneden çıksada çocuklarından ayrı bırakılarak konakta hizmetçi olarak kalan Züleyha, herşeyi değiştirmeye bu işkenceye dur demeye niyetlidir.  Her şeye çocukları için katlanan Züleyha ise bu duruma daha fazla dayanamayarak Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu söyler. Bu itiraf her şeyi değiştirmeye yetmiştir. Üstelik Züleyha bu sefer Demir'in karşısında yalnız değildr. Bu işkenceye Hünkar Yamanda karşıdır. . 

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 65. bölümde Yılmaz'a Adnan'ın babasını olduğunu itiraf eden Züleyha evde gördüğü piskolojik şiddete dur demek üzere idi. Hünkar Yaman ise yıllar önce kendisinin aldatılğı gibi Züleyha'nında Demir tarafından aldatılmasına göz yummamaya karar vermişti. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ise Sebahattin ve jülide'nin düğününe Demir yaman damgasını vurur. Sevdayı ikinci annesi ve babası Adnan Yaman'ın gerçek eşi olarak tanıtması ile Hünkar Yaman'ın tüm şartelleri atar. Bu duruma seyirci kalmayarak bir kaç cümle ile açıklama yapsada Sebahattin'in mutlu gününe yine Yamanlar damgasını vurmuştur. 

Fekelinin konağı ise yeni bir aile ferdi ile ters düz olmak üzeredir. Ankaralı olduğu zannedilirken Fekeli'nin yeğeni olduğu ortaya çıkınca Fikret Fekeli otomatik olarak Fekeli konağına transfer olur. Fakat bu yeni yeğen Behice'nin Fekeli mirası hesaplarını bozar ve planlar değişir. 

Öte yandan Züleyha Behice ve Şermin'in dedikodularına rağmen kendisni vuranın Müjgan olduğunu saklasada Demir Yaman bu olaya açıklık getirerek Fekeli'lerin evine bombayı düşürür. Müjgan bu durumda ne olacak? Yılmaz Adnan'ın oğlu olduğunu öğrenmiş iken Müjganı bu sebeble boşayacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de ATV'de. 

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için yukarıdaki linkten yayına ulaşabilirsiniz. 

01-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar