Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle
Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle; Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD şeklinde izlemek için detaylar.

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle; ATV ekranlarının Tims&B Productions tarafından hazırlanan dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 26 Kasım Perşembe akşamı 74. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümü bekleyen izleyiciler hiçbir sıkıntı yaşamadan bu akşam ekrana gelecek bölümü izleyebilecekleri bir internet adresinin arayışındalar. İzleyiciler tarafından fazlasıyla "Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe akşamı yüz binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Bu sayfadan yeni bölümün keyfini çıkarabileceğiniz hatırlatalım. Bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 74. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunun yanı sıra yeni bölümle ilgili merak ettiğiniz detaylar yazının devamında.

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunu Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Serpil Tamur, Sibel Taşçıoğlu, Selin Yeninci, Selin Genç, Aras Şenol, Polen Emre, Furkan Palalı, Nazan Kesal oluşturuyor. Tims&B Productions imzasıyla her Perşembe akşamı ATV'den ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi izleyicileri bu akşam yayınlanması beklenen yeni bölüm öncesinde internette "Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm izle" gibi aramalar yapmaya başladılar. Bu sayfadan yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek mümkün. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak 74. bölümü izlemeye hemen başlayın.

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm özeti

Züleyha ve Müjgan, eczanede karşılaşırlar ve Züleyha, Müjgan'ın hamile olduğunu öğrenir. Bunu öğrenmesinin ardından üzülür ancak kimse neden üzgün olduğunu anlamaz. Aldığı haberin ardından Züleyha, bambaşka kararlar alacaktır. Behice ise hastaneden taburcu olmasının ardından mağdur tasdiklemek için adım atar ve kendisini hedef gösterenin Züleyha olduğunu herkese göstermek ister.  Behice'nin tezgahladığı oyun nedeniyle Şermin, Behice'ye dikkat kesilmeye başlar. Gözlemlerinin ardından Behice'nin tüm planlarını öğrenerek Demir'e her şeyi anlatır. Bunu yapmasındaki amaç kendisini hor gören Behice'den intikam almak ve saygınlığını yeniden elde etmektir. Müjgan'ın hamilelik haberini alan diğer kişi ise Yılmaz olur. Aldığı haber karşısında sinirlenir ve sakinliğini koruyamaz. Feleki ise evdeki yangına müdahele etmek için her şeyi yapar.

26-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar