Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm İzle; 4 Mart akşamı 86. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan 86. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm İzle; başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı ve Hande Soral’ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 86. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluyor. Başladığı günden beri seyircinin ilgiyle izlediği dizilerden biri olan ve bu sezon 3. Sezonunu yaşayan dizi son zamanlarda hikaye gereği peş peşe oyuncularıyla vedalaşıyor. Son bölümde diziye damga vuran karakterlerden biri olan Behice’nin intihar etmesiyle herkes büyük bir şok yaşarken dizi yeni hikayelerle yoluna devam ediyor. Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi planlıyor. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 86. Yeni bölümüyle Atv ekranlarında olacak.

BİRZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının sevilen yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan son bölümünde uzun zamandır herkesin merak ettiği Hünkar Hanım’ın katilinin bulunmasını merakla takip etti. Behice son zamanlarda aldığı darbelerle artık Adana’da durmamaya ve İstanbul’a dönmeye karar verir. Ancak bu sırada Hünkar Hanım’ın katili olduğu herkes tarafından öğrenilmiştir. Bu durum karşısında Behice panikle kaçarken Fekeli ve Demir peşindedir. Behice yakalanmamak için kendini boşluğa bırakırken herkesi de şok edecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarının en çok reyting alan yapımlarından biri olan ve üç sezondur ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 86. Bölümle yine heyecanla takip edilecek. Behice’nin intiharıyla Hünkar Hanım’ın katili bulunmuş ve Fekeli ve Demir artık rahat birer nefes almışlardır. Ancak Çukurova’da bu rahatlık fazla sürmeyecek ve bu sefer Fikret harekete geçecektir. İlk mektubundan sonra ikinci mektubunu da yazan Fikret Züleyha’yı iyice merak içinde bırakırken Züleyha bunların gerçekliğinin araştırılmasını ister. Demir ise babasının suçsuzluğuna emindir ve bu olayı kendi bildiği şekilde çözmek için harekete geçer. Artık Fikret ve Demir arasında bir savaş kaçınılmazdır. Bu savaşı elinden geldiğince önlemeye çalışan Fekeli artık yorulmuştur. Fikret’in söylediklerine inanmak zorunda kalan Fekeli istemese de artık bu savaşın bir parçasıdır. Öbür taraftan Müjgan ve Fikret ilişkisi her zamanki gibi devam etmektedir. Demir ise Ümit’le yeni planlar yapmaktadır ve önünde artık bir engel olan Züleyha’dan boşanmaya karar vermiştir. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ekrana gelecek 86. Bölümüyle Atv ekranlarında.

04-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar